Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

KS- Samy si Lily- BSF (Best sisters forever)

Off topic: Hope you'll read it, desi va fi numai despre Sora si Leon, o sa va placa.

Cap.5

Trecuse ceva timp de la intrevedere, iar in timp ce Lily si Samy erau in vizita la Bobby si Boris, parintii lor se certau in biroul lui Leon.
-Nu te mai ascunde dupa figura aia blanda. Crezi ca era asa greu sa ii spun copilei de multa vreme ce ai facut?! Ei bine, nu! Dar nu sunt asa ca tine. Eu ii protejez pe cei la care tin. (tipa Leon la Sora)
-Nu ma fa sa rad. Daca e vorba de greseli din trecut sunt de acord, dar ajutorul meu fata de Lily a fost ceva bun. Ea e fiica mea. Nu ti se pare normal sa o ajut?! O iubesc! spuse Sora.
-Nu te cred. Ma minti asa cum m-ai mintit si acum 13 ani cand ne-am despartit. (ii replica Leon nervos)
In clipa urmatoare, din ochii Sorei se revarsara doua cristale fierbinti ca si sentimentele reaprinse in inima ei si care erau urmate de altele la fel.
-Leon.... spuse ea incet. Credeam ca...
-Ca ce? intreba Leon care nu parea sa fie induiosat de lacrimile ei.
-Ca intre noi... continua ea.
-S-a sfarsit de prea mult. (completa el si incerca sa plece)
Dar ceva il opri. Era o atingere calda ce il cuprinsese de mijloc. Si chiar daca nu vedea ce il tinea (ca doar il luase de la spate), desi cunostea acea atingere ce parca il ardea cu prea multa pasiune si dragoste.
Intradevar, Sora il imbratisase si isi lasa si capul pe spatele lui, iar lacrimile continuau sa curga din ochii ei, udand camasa neagra a lui Leon.
El se smulse din imbratisare. Sora parca simtea cum se sparge in minuscule bucati deoarece nu se astepta la o respingere.
Si totusi... Leon se intoarse cu fata la ea si o stranse la piept.
-Mi-era dor de tine. (spuse el)
-Si mie de tine. (continua Sora, punandu-si mainile in jurul gatului lui Leon)
-Ai de gand sa faci asta? zise Leon cu un zambet seducator pe fata.
-Tu ce crezi? zise Sora zambindu-i.
-Mda. (ii raspunse el relaxat)
Desigur ca in secunda urmatoare, Sora isi lipi buzele de ale lui, intr-un sarut care parea sa ii "aprinda" pe amandoi.
Dar dupa vreo' jumate' de ora, se auzi usa deschizandu-se si cineva rosti nervos:
-Asta numesti tu fidelitate, iubito?!
Bineinteles, asta il facu pe Leon sa se ridice de pe Sora, pe care o intinsese pe biroul sau, fiind amandoi pe jumatate dezbracati si intrebandu-se cine dorea sa ii deranjeze.

Răspunsuri în acest subiect
RE: KS- Samy si Lily- BSF (Best sisters forever) - de Hana-chan - 16-10-2008, 11:14 PM
RE: KS- Samy si Lily- BSF (Best sisters forever) - de Hana-chan - 29-10-2008, 10:09 AM
RE: KS- Samy si Lily- BSF (Best sisters forever) - de aoixtenshi - 15-11-2008, 10:19 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto]  Can you hold my hand I: Forever alone ^Ciresica^ 39 29.253 30-09-2012, 05:56 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  A gift forever ... sakura_sasuke 3 3.594 03-12-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 11.983 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Love forever alice99 7 4.527 24-07-2011, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I walk forever Mada Shine 3 3.482 23-07-2011, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  We will still be friends forever despite difficulties •нąкü• 100 50.538 18-07-2011, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  You and me forever [+18] Nywa 25 24.749 29-01-2011, 05:34 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Rasarit patat cu sange albastru [yaoi by Akadella & BL Forever] akadella 4 3.801 30-08-2010, 02:23 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Lost forever, Love me beat Crazy Person 9 6.276 23-02-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Crazy Person
  Sisters Witch Chronicles Nightmare Dream 5 4.537 21-10-2009, 10:57 PM
Ultimul răspuns: Nightmare Dream

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)