Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Blood+

BLOOD+
Este noapte in Okinawa Tokyo. Niste ochi castanii cercetau orizontul intunecat gindindu-se la o persoana care ii provocase atit de multa suferinta.Trecuse un an de cand Riku fusese ucis,ea se schimbase foarte mult de atunci.Niste suvite di parul sau negru se prelingeau pe fata ei atat de fina.Fata se numea Saya Otonashi.Tacerea a fost intrerupta da Haji cavalerul devotat al Sayei
-- Saya, iar te gandeai la Diva.Daca vrei sa o invingi va trebui sa uiti de totul si sa nu ai slabiciuni.
-- Da ai dreptate, dar cateodata mi-se pare imposibil, amintirile din acele lupte oribile ma terorizeaza,de fiecare data cand inchid ochii in minte mi-se deruleaza imagineaa Divei.Ma duc sa iau o gura de aer.Si fata pleca afara lasandu-l pe brunet singur.
Plimbandu-se pe aleea ingusta care ducea la locul ei preferat acela fiind un mic lac in cre se oglindea luna ea auzi o un strigat.Se intoare si il vazu pe Kai si pe David luptandu-se cu un chiropter.Saya a intrat imediat in lupta din cateva miscari cu sabia l-a facut bucati pe inamic.
-- Saya! in sfarsit ai venit se pare ca ai devenit mai puternica.Ce s-a intamplat ?ai ucis-o pe Diva?Si unde e Haji?
-- Nu ,nu am reusit s-o ucid pe Diva si Haji cred ca canta pe undeva.Dar voi spune-mi despre voi!
-- Organizatia Scutul Rosu nu mai exista,de atunci eu si David luptam pe cont propriu.Iiti multumesc pentru ajutor.
-- Nu ai pentru ce Kai, este datoria mea sa ucid acesti monstri care se hranesc din oameni.La revedere,si Saya pleca.Odata ajunsa acasa ea hotara sa faca un dus.Picaturi mici de apa ii atingeu corpul bine modelat,aceasta senzatie o facea sa zambeasca usor.Dupa aceea se imbraca intr-un halat moale de baie si se puse la somn.Maine o astepta o noua zi

scz k e prea scuri dar sper sa ma ierta[-o<ti[post unit]vad ca nu-mi lasa nimeni commuri
daca mai vreti sa postez continurea spuneti atunci
daca nu bine
am ficul de ieri aici si nu am primit nici un comm
sper sa nu va suparati ca am fost prea insistenta
ja ne
Leon Oswald Addiced=> My love, don't touch my boy, he's mine!!!

Fav quote: ''Maimutele cad din copaci, Leon cade de pe traprez''(Kaleido star)

[Imagine: chibi_1654.gif]
Miko, chibi-ul lui ayame_sasuke
- chibi and monkey

Răspunsuri în acest subiect
Blood+ - de Midori - 15-11-2008, 12:50 AM
RE: BLOOD+ - de Shilpa - 16-11-2008, 12:09 AM
RE: BLOOD+ - de Midori - 16-11-2008, 02:18 AM
RE: BLOOD+ - de Midori - 16-11-2008, 11:55 AM
RE: BLOOD+ - de Midori - 17-11-2008, 10:50 AM
RE: BLOOD+ - de Midori - 12-12-2008, 08:30 PM
RE: BLOOD+ - de Kitsune's Iris - 13-12-2008, 02:56 PM
RE: BLOOD+ - de Maria Kurenai - 12-01-2009, 10:48 PM