Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

teh omg funny story [parodie]

Capitolul 5 Un partener de calatorie ( Adica capitolul in care eu renuntz la istetime ca sa devin prost si cu noroc... :P)

Eroul privea in ochii ei care lacrimau de emotie (ce emotionant era... ii intrase o musca in ochi...) si zise :
3 Buna…^ ^ ( perversu naibii …ii buna ha ii buna ? O_o )
Fata ii zambi inocent si se usura ( nu ma... nu a mers in boscheti sa se usureze s-a.mai.calmat ..intelegti ?..asa.) cand vazu ca eroul era prietenos si destept ( destept ?.. vedeti...sa nu judecati o carte dupa coperta..) .
4 Calatoresti..singur ? zise fata incetisor si parca se lumina la fata ( normal...ca ii tinea prostu’ lanterna in ochi ...)
Cei doi incepura sa isi povesteasca peripetiile prin care trecusera ( wow..fata asta e mai rezistenta la prostie decat copacul intelepciunii insusi..O_O) si eroul afla cu mirare ca ea era de fapt fata de imparat pe care trebuia sa o salveze ( de ce e intodeauna fata de imparat ? .. poeti materialisti nenorociti..nu poate fi o fata frumoasa dar normala ? poetii astia duc o grava lipsa de fonduri sau ceva....) si ca ea reusise sa fuga din ghearele balaurului cu 7 capete ( ca balauru’ isi facuse manichiura in acea zi..) si ca incearca sa ajunga acasa. (eu as prefera s-a ma las rapit de dragoni ....cand vad facutrile care imi vin acasa .....).
Cei doi si-au facut un foc calduros ( in desert ? da ce naiba au aprins stanci ??..poate ceva soparle...) si s-au asezat sa se incalzeasca ( iara va ganditi la prostii ?..la foc mei s-au incalzit de la foc..)
- Ahhh ahhh aaa (umm...pai,...aa..asa se aude in foc cand..umm cand arde nailonul da da..asta era...nailonul.. scoate umm sunete ciudate..da..)
Cei doi s-au ( s-au culcat ma ! au dormti ce ai ...e pentru copii asa ca o sa sarim peste urmatoarele doua ore in care nu s-a intamplat nimic interesant) Totul era atat de perfect si frumos..parca pluteau de fericire ( de fapt..pluteau in mijlocul unei furtuni de nisip..)
Dimineatza s-au trezit imbratisati ,sub o plapuma improvizata din nisip (asa e cand dormi in furtuni..) si s-au pregatit de drumul inapoi spre casa ( care nici unu nu avea habar pe unde e..) cand din senin ( nu era senin...era noros ..) vantul se inteti si un strigat de bestie umplu cerul. ( era bestial sunetul ala..la propriu.) .Cei doi privira in zare si constatara cu groaza ca fata era inca urmarita de monstrul de care scapase nu cu mult timp in urma. ( Na...in loc sa fugiti v-a trebuit sa.dormiti ..asa va trebe..) Eroul se repezi cu mana pe manerul de la sabie si o scoase afara rapid pentru lupta ( rapid ca rapid...da iar i-a trantit un cot in gura la aia de numa i-a rasunat capu’..saracutza..).
Fata apuca si ea niste pietre sa se apere in timp ce monstrul se apropia de ei, pana cand fu aproape langa ei.
5 Mi-a facut placere sa te cunosc zise fata zambind in timp ce venea monstrul ( sunt sigur ca i-a facut multa...placere..sa il cunoasca).
6 Nu iti face griji vom supravietuii si te voi duce acasa , zise eroul indreptand taisul sabiei spre silueta monstrului, care se apropie cat mai mult , o sclipire de soare se ivira pe lama sabiei stralucind precum cistalul ( a zis si el ceva inteligent ? nu pot sa cred O_O hai ca poate nu e asa de rau...hmm..)
Va urma...(normal si eu astept sa vad ce se intampla..o_o.) dar nu o sa mai scriu( Ce face ??i-a sa gasesc eu bata aia de baseball primita de la unchiu ..zbiff zbiff,,,.) Bine bine ! Scriu, scriu va urma !

Capitolul 6 Drumul spre Padurea Nemuritoare ( nemuritoare pe naiba...vin astia cu defrisarile si o taie de nu stie ce-i cu ea...)

Vazand ca monstrul se apropie tot mai mult (deja de cateva ore tot vine... da incet mere monstru’ asta ...cred ca are ceva apucaturi de reluare..) fata se grabi sa scoata din buzunar Cristalul Vantului care straluci in lumina diminetii , singurul lucru care avea puterea de a invinge monstrul (a stralucit asa de tare ca !! ca !!...a iesit de nicaieri un tzigan, i l-a shutit...si a fugit cu el...)
Eroul neinfricat nu se clintea, curajul il tinea pe loc in orice infruntare ( aham..i s-au inmuiat picioarele de atata ‘’ curaj ‘’ de nici nu se putea misca...).
Cele 7 capete ale monstrului se conturau fioroase acoperind linia orizontului , acum era momentul sa atace sau aveau sa fie inghititi de vii ( da monstrii astia niciodata nu isi mesteca mancarea ?..mereu o inchid de vie...cred ca sufera de dureri groaznice de stomac..nu-i de mirare ca au disparut cu totii..).
Monstrul urias a inceput sa urle in vazduh cu toata puterea (si a venit politia si l-a bagat la duba pentru deranjarea ordinii publice....dar i-au dat drumu rapid ca i-a mituit cu niste bani de aur..)
Dintr-o data balaurul incepu sa arunce cu mingi de foc din cele 7 guri ale sale ( ce factura la gaz o sa ii vina la asta’...) eroul implanta sabia in pamant cu toata puterea pentru un atac suprem ( din a doua incercare....ca l-a prima a incercat sa o infinga intr-o piatra si i-a ricosat peste cap de a vazut tot dublu in fata ochilor...). Pamantul se crapa si din strafundurile lui puterea magiei izvora pentru a-i ajuta sa invinga monstrul , atacul miraculos avusese efect !( A spart o cunducta de petrol idiotu’....si cum s-a spart ,s-a si revarsat petrolul peste tot...substanta magica auzi...ce perle scoate « gura bogata »asta..). Substanta magica ajunse la picioarele monstrului pentru al ucide dar monstrul nu se temea de atacul firav ( numa sa vada autoritatile ce-a facut cu teava ca il bat aia de nici imparatu’ nu-l mai scoate de pe mana lor...) si arunca mingi de foc pentru a distruge substanta ciudata ( a tras cu foc in petrol...si eu care credeam ca macar monstru’ e destept...) insa atacul fu intors incredibil inapoi spre el si il rapunse ( ce ..incredibil..) dar de aemenea .atacul fusese atat de puternic incat cei doi fusera aruncati peste dunile intermianbile de nisip .(cine a zis ca oamenii nu pot zbura ?.. :D).
Dupa 50 de ani ...
7 Vai ma Vasile ce ma doare reumatismul asta...ioi..
( Ba nu mai sari asa peste ani ma !)
Ok ok..dupa cateva ore eroul se trezi sub umbra racoroasa a unor tei la marginea unei paduri minunate de stejar (mai...era de tei sau de stejar hotaraste-te..) Privi langa el la chipul adormit al fetei care ii incantase calatoria (heh... si inca cum...) si se ridica privind doar in ochi ei adormiti ( in loc sa se uite in sus ca da cu capu’ de crengi...zbiff !..aii...)
Fata se sterse incetosor cu mainile la ochisori ( kawaiii ^ _ ^ ) si se ridica in picoare :
8 Unde suntem ? ii zise firav eroului
9 Nu stiu sigur ( da tu cand stii ceva oare…--_--)
Fata il lua de mana, eroul ii zambi si se scufundara impreuna in marea de copaci spre o noua aventura ( nu aventura de-aia ma...de-aia cu peripetii .. ;) )
To be cotinued...( to be or not to be..that is the question... :P

Răspunsuri în acest subiect
teh omg funny story [parodie] - de Gandalf - 15-07-2007, 02:58 PM
RE: teh omg funny story - de Zvingli - 16-08-2007, 08:09 AM
RE: teh omg funny story - de yulobo - 10-11-2008, 06:08 PM
RE: teh omg funny story - de Gandalf - 10-11-2008, 06:55 PM
RE: teh omg funny story - de yulobo - 10-11-2008, 09:37 PM
RE: teh omg funny story - de Gandalf - 11-11-2008, 02:13 AM
RE: teh omg funny story - de yulobo - 11-11-2008, 10:02 AM
RE: teh omg funny story - de Arya - 11-11-2008, 10:28 PM
RE: teh omg funny story - de Gandalf - 15-11-2008, 02:36 AM
RE: teh omg funny story - de yulobo - 19-11-2008, 05:17 PM
RE: teh omg funny story - de Moonblind - 15-11-2008, 03:54 AM
RE: teh omg funny story - de Gandalf - 16-11-2008, 05:00 AM
RE: teh omg funny story - de Moonblind - 16-11-2008, 06:31 AM
RE: teh omg funny story - de Gandalf - 25-11-2008, 05:42 AM
RE: teh omg funny story - de yulobo - 27-11-2008, 04:50 PM
RE: teh omg funny story - de Moonblind - 27-11-2008, 10:35 PM
RE: teh omg funny story - de Gandalf - 13-12-2008, 05:25 PM
RE: teh omg funny story - de yulobo - 17-12-2008, 01:23 PM
RE: teh omg funny story - de Gandalf - 25-12-2008, 06:06 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Love Funny [yaoi] Aliss_anime 1 2.753 14-03-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Parodie [+18] Hetalia 2 3.597 03-10-2009, 09:34 PM
Ultimul răspuns: Kayura
  Parodie XD Yumina 4 4.393 03-08-2009, 06:12 PM
Ultimul răspuns: Alisia-chan*
  Vizita la Gradina Zoologica [funny fic] Owaranai Yume 9 7.345 07-05-2008, 08:56 AM
Ultimul răspuns: Arya

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)