09-11-2008, 12:45 PM
Deci am ajuns si eu din intamplare pe aici
1 Gaara~~~pur si simplu sunt opsedata de el,ma inebunesc ochii lui
verzi,pielea alba si parul roscat.M-a impresionat profund trecutul lui,
desi la examenele chunin era opsedat sa omoare pe parcurs s-a schimbat.
Mi-a placut cata silinta sia dat pentru a demonstra cuiva ca exista,si a reusit.
2 Naruto~~~nu doar pentru ca e personajul principal dai si pentru ca
pur si simplu il ador.Imi plac tehnicile lui enorm,ceea mai puternica fiind
puterea de a schimba persoanele cu cuvintele lui care ajung la inima tuturor.
3 Itachi~~~habar n-am cum a ajuns pe aici,sau inainte nu aveam dar acum sunt sigura de ce.
Baiatul asta e una dintre cele mai bune persoane din tot animeul,m-a impresionat faptul ca desi
nu e vinovat de uciderea clanului,fiind doar marioneta lui Danzou si Madara,vrea sa il faca pe sasuke sa-l urasca cand el e defapt unul dintre personajele pozitive.
4 Kakashi~~~e cel mai bun sensei dupa parerea mea.E total aiurit uneori de pe lumea asta
si asta il face foarte comic,insa cand e nevoie devine foarte serios.
5 Neji~~~nu mi-a prea placut prima oara de el pentru ce ia zis hinatei,dar am observat ca pe
parcurs sa schimbat.Mi se pare destul de puternic,si imi place felul i ncare gandeste uneori lucrurile.In plus in shippuden arata suuper.
1 Gaara~~~pur si simplu sunt opsedata de el,ma inebunesc ochii lui
verzi,pielea alba si parul roscat.M-a impresionat profund trecutul lui,
desi la examenele chunin era opsedat sa omoare pe parcurs s-a schimbat.
Mi-a placut cata silinta sia dat pentru a demonstra cuiva ca exista,si a reusit.
2 Naruto~~~nu doar pentru ca e personajul principal dai si pentru ca
pur si simplu il ador.Imi plac tehnicile lui enorm,ceea mai puternica fiind
puterea de a schimba persoanele cu cuvintele lui care ajung la inima tuturor.
3 Itachi~~~habar n-am cum a ajuns pe aici,sau inainte nu aveam dar acum sunt sigura de ce.
Baiatul asta e una dintre cele mai bune persoane din tot animeul,m-a impresionat faptul ca desi
nu e vinovat de uciderea clanului,fiind doar marioneta lui Danzou si Madara,vrea sa il faca pe sasuke sa-l urasca cand el e defapt unul dintre personajele pozitive.
4 Kakashi~~~e cel mai bun sensei dupa parerea mea.E total aiurit uneori de pe lumea asta
si asta il face foarte comic,insa cand e nevoie devine foarte serios.
5 Neji~~~nu mi-a prea placut prima oara de el pentru ce ia zis hinatei,dar am observat ca pe
parcurs sa schimbat.Mi se pare destul de puternic,si imi place felul i ncare gandeste uneori lucrurile.In plus in shippuden arata suuper.