06-11-2008, 09:29 PM
"- Ramas bun?...nu prea cred....nu o sa ne luam ramas bun pana nu imi platesc datoria pe care o am fata de tine...daca nu ii ucideai tu...o faceam eu...dar asa cum i-ai ucis tu inaintea mea ma faci sa ma simt indatorat tie si nu imi convine asta. Iti convine sau nu ...nu ai de ales...de mine nu o sa scapi pana nu imi platesc datoria..." acestea erau acele cuvinte pe care le-a spus Ren in momentul in care s-a decis sa o urmeze pe Hikari...
.................................................
Datorita faptului ca s-a adancit in amintiri Ren calca din greseala pe o creanga uscata care a trosnit sub presiunea exercitata de piciorul lui. Vazand ca femeia l-a descoperit a decis sa iasa din umbre, nu mai avea motiv sa se ascunda...sangele incepea sa ii fiarba in vene, astepta cu nerabdare o posibila lupta....
ooc: scuzati de intarziere...^^"...Mitzuke your turn
.................................................
Datorita faptului ca s-a adancit in amintiri Ren calca din greseala pe o creanga uscata care a trosnit sub presiunea exercitata de piciorul lui. Vazand ca femeia l-a descoperit a decis sa iasa din umbre, nu mai avea motiv sa se ascunda...sangele incepea sa ii fiarba in vene, astepta cu nerabdare o posibila lupta....
ooc: scuzati de intarziere...^^"...Mitzuke your turn