Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O zi noua

Mesi mult!Da o sa incerc! Char acum ma apuc sa scriu urmatorul capitol :-) *-:) Se apropia petrecerea anuala a satului .Satul era plin de beculete multicolore,in aer plutea mirosul distractiei si RAMENU-ului.Pe strazile intortocheate ale satului copii se alergau unii pe altii tipand veseli;"Petrecereeeeeeeeeeee!!!"Aceasta era atmosfera.In biroul lui Tsunade se purtau disccutii despre deosebita petrecere data in cinstea satului.Tsunade a spus ca vor inmana diplome celor mai bune echipe ninja din sat.Nimeni nu trebuia sa le distruga festivitatea.
Echipa Kakashi,pe la ora 7 era la pod....cel putin o parte din echipa.
-De ce ai intarziat atat?De data asta eu am ajuns primul!
Naruto se umfla in pene in fata lui Sai.
-Ei....cat am intarziat?cinci minute!
-Sa stii ca cinci minute pentru mine inseamna doua ore.Dar...apropo unde sunt Sakura si Sasuke?Intreba Naruto parca picat din cer
-Nu stiu!
Dintr-o data s-a auzit o voce....mai degraba un tipat:
-Taaaaaciii!Si pleaca purcicooo!!!
-Asta e Sakura nu?
Naruto dadu din cap in semn de "da",iar Sakura veni salutand.Naruto intreba la cine tipa iar ea raspunse ca evident la Ino
-Aaa!Nu ai idee unde e Sasuke?Stii ca trebuie sa mergem la bunica Tsunade sa ne spuna ce sa facem pentru diseara!
-Da Naruto....stiu asta bine!
In fata lor aparu si UNICUL SASUKE UCHIHA cu un aer de......petrecaret....cred....
Naruto il saluta smecher
-Neata!Nu mergem la Tsunade?
Ajunsi la "domnisoara"Tsunade.....parea cam distrata,Naruto o intreba ce are dar cand adauga "bunica Tsunade?" ea isi iesi din pepeni urland la bietul Naruto cat o tineau plamanii:"Naruto.....daca imi mai spui asa.....TE STRANG DE GAT!!!!
Pana la urma sarcinile au fost impartite astfel:Naruto cu Sai se ocupau de o parte din mancare,iar Sakura si Sasuke de o parte de decoratiuni.
-Foarte bine!Am inteles!Spusera toti patru in acelasi timp^:)^ la care Tsunade zise:
-Bine.....atunci....VALEAAA!!!!!
Afara Naruto si Sai s-au dus sa ia mancare,iar Sakura cu Sasuke s-au dus sa aranjeze decoratiunile.Cand insfarsit veni ora opt seara oboseala disparu ca prin farmec cand si-au amintit ca incepea petrecerea.Primul care ajunse la pod,de data asta fusese Sai imbracat intr-un costum negru cu alb,apoi veni Sasuke imbracat intr-un costum negru cu albastru,apoi,cu pasi marunti aparu Naruto intr-un costum portocaliu si insfarsit aparu Sakura intr-un kimono roz cu alb si parul strans intr-o coada.Luna stralucea voioasa de aparitia Sakurei scotandu-i in evidenta ochii de smarald .Baietii se uitau la ea cu gura cascata.Naruto spunea ca arata ca o zana,Sai spunea ca arata ca o stea si Sasuke spunea ca arata ca un inger parca vrajit de frumusetea ei.
-Hei!E ora noua!Intarziem!Spuse Sakura incercand sa para indiferenta dar in realitate ii placeau complimentele!
La petrecere era imbulzeala.Tuturor le era frica sa nu se intample ceva rau iar cand echipa Kakashi aparu petrecerea putea incepe!

Atata deocamdata!Nu mai am idei in legatura cu desfasurarea petrecerii dar o sa imi vina inspiratia repede promit!:pls:
[Imagine: kikwang.gif]

Răspunsuri în acest subiect
O zi noua - de Nevermind - 04-11-2008, 11:19 PM
RE: O zi noua - de Mitzuke - 05-11-2008, 11:17 AM
RE: O zi noua - de ::::yamashita ayumu:::: - 05-11-2008, 09:32 PM
RE: O zi noua - de ::::yamashita ayumu:::: - 06-11-2008, 07:06 PM
RE: Petrecerea - de Nevermind - 06-11-2008, 08:44 PM
RE: O zi noua - de Ryuu - 12-11-2008, 10:47 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O viata noua...o noua persoana:x •нąкü• 26 16.654 01-03-2011, 11:28 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.