Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hello!

@ Sloth: 18 ani,Severin.N-am o trupa preferata....asa ca iata cate ceva din ce ascult eu: Linkin Park,Breaking Benjamin,Sum 41,Led Zeppelin,Placebo,Coldplay,Fort Minor,etc.Manga citesc,mai rar dar citesc,iar despre anime tare ma tem ca nu stiu la ce se refera "caligrafilistic",sa fie cumva legat de grafica animeului? "?
@ Dante: multumesc de primire
@ Straw: Hello my bored Berry!Si eu ma bucur sa te vad aici:chuu:
@ Sama: Well....nu prea imi place scoala insa este un rau necesar.Adesea o consider inutila si o pierdere de timp pentru ca in particular inveti mult mai multe lucruri....insa astept sa conduc eu lumea si atunci voi da o noua definitie cuvantului "scoala".La intrebarile 2 si 3 am raspuns mai sus...
Oooo....Eminem,prima mea dragoste,vad ca inca mai are fani the old rapper with white ass.Am fost o mare fana a acestui tembel pana sa ajung la liceu si acum mai ascult insa astept sa scoata ceva nou...105
@ Liviu: pai la personaje preferate ar intra Ichigo(Bleach),Orochimaru(Naruto),Jane(Claymore),L(Death Note) s.a.Pe Bleach Animezup o sa intru dupa ce ajung si eu la mai multe episoade vizionate din anime,sa nu ma duc acolo chiar asa nepregatita.
Va multumesc tuturor de primire,sper sa ne intelegem bine.4
[Imagine: 77.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Hello! - de Kanna - 31-10-2008, 06:42 PM
RE: Hello! - de Sloth - 31-10-2008, 06:51 PM
RE: Hello! - de Dante - 31-10-2008, 08:41 PM
RE: Hello! - de Strawberry Ice - 31-10-2008, 09:13 PM
RE: Hello! - de Topaz - 01-11-2008, 10:20 AM
RE: Hello! - de Liviu- - 01-11-2008, 10:49 AM
RE: Hello! - de Kanna - 01-11-2008, 11:39 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)