Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vechile obiceiuri (roleplay location)

Rengel asista la spectacolul oferit de nou-venita cu gura cascata.In cele din urma nu se mai poate abtine si izbucneste intrun hohot de ras care era putin spus maniac.Isi dadea si singura seama ca situatia nu era nici pe departe atat de comica incat sa starneasca o astfel de reactie "violenta".Da.....violenta....cel putin asta era impresia care o lasase celor care treceau pe langa ea si se trezeau dintro data loviti in izbucnirea ei.Cand in sfarsit reuseste sa se calmeze(nu de alta,dar se sufoca deja)isi sterge lacrimile si murmura un "Scuze"privitorilor.

Cand in cele din urma nu se mai holba lumea la ele ca la niste ciudatenii(dap......era regina incoronata a acestei specii tot mai des intalnite),le intreba pe cele doua cu un ton cat de natural posibil:

'~Si.....mi se pare al naibii de ciudat sa spun eu asta....dar,incotro?A,da,are chef una din voi de un mic duel?'
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Vechile obiceiuri (roleplay location) - de Sloth - 22-10-2007, 04:47 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  RolePlay - despre ce se face si ce nu se face Shiva 16 20.508 08-01-2012, 01:29 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.957 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)