27-10-2008, 03:28 PM
Back of FanGirls!Sho is mine!Hahaah!Da...cam demonic rasu,da ce sa fac
.Acum am terminat de vizionat cele trei episoade...si am ramas socata de frumusetile alea doua:Fuwa Sho si Tsuruga Ren.Este un anime foarte tare,deocamdata nu am vazut ceva comedie...dar sunt doar trei episoade.Imi place schimbarea pe care a facut-o Kyoko si faptul ca aceasta nu a renuntat...bietul Sawara cred ca se simtea incoltit,torturat de fata.
Personaj preferat?Fara cuvinte...ca Sho!Tipul asta este atat de perfect...exact cum imi place!Da..este arogant,nesuferit si s-a comportat urat cu Kyoko...insa arata asa de bine(am cazut cu scaunu cand l-am vazut).Tipul asta e al meu!
Actor vs. Cantaret?Eh..o alegere dificila avand in vedere cum arata tipii astia.Ren e mai calm...ceva mai zambitor(nu ca ar fi zambit mult) insa Sho este cel care m-a facut sa cad cu scaunu.Ii iubesc pana si cerceii.Eh...da...Ren are niste picioare lungi(da...picioarele
)Dar Sho este pur si simplu adorabil.Imi plac tipii in genul lui...adica increzuti,aroganti,nesuferiti etc etc.So..Sho is mine!

Personaj preferat?Fara cuvinte...ca Sho!Tipul asta este atat de perfect...exact cum imi place!Da..este arogant,nesuferit si s-a comportat urat cu Kyoko...insa arata asa de bine(am cazut cu scaunu cand l-am vazut).Tipul asta e al meu!
Actor vs. Cantaret?Eh..o alegere dificila avand in vedere cum arata tipii astia.Ren e mai calm...ceva mai zambitor(nu ca ar fi zambit mult) insa Sho este cel care m-a facut sa cad cu scaunu.Ii iubesc pana si cerceii.Eh...da...Ren are niste picioare lungi(da...picioarele

![[Imagine: comanda1semnatura.png]](http://i261.photobucket.com/albums/ii67/GlamazoanA/comanda1semnatura.png)
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.
You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light