Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pe urmele dragostei!

Ok deci sunt prost dispusa, asa ca nu o sa am mila...

Pff, inca un fic cu naruto...doamne, da' despre altceva nu va da prin cap sa scrieti?! In fine...sper sa nu fie inca un fic de'ala de duzina cum sunt majoritatea, da' nah, nu prea imi fac sperante...

1. Dupa orice semn de punctuatie lasa spatiu, asa textul va arata mai bine din punct de vedere estetic
Citat:Intr-o casa modesta o fata cam de 14 ani cu parul roz deschis,ochii verzi ca smaraldul,piela alba ca si nori pufosi de pe cer si catifelata precum petalele uniu trandafir statea si privea o poza cu echipa nr 7 insa ochii ei erau atintiti p un baiat cu parul negru ca abanosul si ochii tot la fel de negri dar in acelasi timp si fiorosi.

Nici macar o virgulita mica mica mica? Mai ia o pauza, respira. Sa-ti spun ceva: cand cineva citeste, tine cont de semnele de punctuatie, iar in cazul tau, din fraza aia nu am inteles nimic prima data cand am citit, prin simplul fapt ca nu am luat nicio pauza. De ce? Pentru ca n-a fost nicio virgula, nu mai zic de punct. Acum cand ma uit mai bine obsev ca mai era o propozitie, da' cum scumpa de tine n-a pus punct si nici macar n-a inceput cu litera mare, eu cum era sa-mi dau seama la viteza la care citesc?!

2. Niciodata nu abuza de semnele de punctuatie. De niciunul!!! prea multi "!" De obicei unul este de ajuns. Analog si pentru celelalte semne.

3. Ai la greseli de tastare...vai de capu' meu...Fetito, mai citeste o data texul inainte sa postezi si corecteaza-ti greselile daca iti aluneca degetele pe tastatura.

Citat:Ajunsa la scoala rozalia le zareste pe Hinata,o fata foarte dragura cu ochii gri si parul scurt in fata avand 2 suvite de par umpic mai lungi,si Ten Ten,o fata cu ochii caprui si parul saten prins in 2 coculele micute

Foooarrtte draguta descrierea ta!! Eram sarcastica. De parca nu stiam cum arata alea 2, trebuia sa le descrii...Descrierea ta e absolut oribila, de tipul acela robotel (asa ii spun eu) Intr-o descriere trebuie sa mai bagi si tu una bucata figura de stil, ca altfel e BORING.

Citat:-buna baieti.zise ten ten
-buna fetelor.tipa naruto uitanduse la fete in special la hinata care se inrosira toata la fata.intrun fel sau altul si naruto era atras de ea insa acesta nu dorea sa recunoasta (ce incapatanati is baietii)

Mai intai, trebuie sa incepi cu litera mare....Nu de alta, da' parca asa ne-a invatat doamna invatatoare.
uitanduse- uitandu-se
Parerile tale personale, mai exact ce ai scris tu in paranteza aia, ti le tii pentru tine. Autorul NU are voie sa-si exprime parerea in text, poate doar naratorul, cel care nareaza
is- sunt

Citat:TOATA clasa a vazut intamplarea deoarece se sunare si toti erau prezenti chiar si KAKASI sensei.toti se asezara in banca si se uitat la sakura.Chiar si sasuke nu putea sa isi ia ochii de pe ea.

Deci intr-un text, atunci cand scrii cu litera mare = cineva tipa. Se foloseste la dialog, insa nu este recomandat, strica aspectul textului.
Deasemenea kakasi- kakashi. Din moment ce scrii un fic despre naruto pot sa am si eu pretentia sa stii macar cum se scriu numele personajelor?!

Deci ce iti mai spun inca o data: citeste textul inainte sa-l postezi ca ai o gramada de greseli!!!
Concluzii:
-dialogul e sec
-descrierea este....
-naratiunea nu foarte buna ( de ce? citeste mai jos )
-figurile de stil lipsesc cu desavarsire
- actiunea mult prea grabita ( Sakura incepe sa se smiorcaie dupa care il saruta pe sasuke...wtf...O.o )

Concluzia finala: inca un fic de duzina. Ai mult de lucrat la toate aspectele.
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]

Răspunsuri în acest subiect
Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 26-10-2008, 10:59 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de Jasmine - 26-10-2008, 11:37 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 26-10-2008, 11:55 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de Jasmine - 27-10-2008, 12:17 AM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 17-11-2008, 03:55 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 23-11-2008, 12:00 AM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 26-12-2008, 02:24 AM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 03-01-2009, 02:40 AM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 04-01-2009, 10:39 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de denisa - 05-01-2009, 08:42 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 25-01-2009, 01:54 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pasind pe urmele iubirii KarinaD 21 12.027 18-10-2010, 08:36 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Clan contra clan. Cand mafia este pe urmele mele (SasuSaku) Who said i have to be normal 7 12.916 06-05-2010, 05:55 PM
Ultimul răspuns: Ella-chan
  Pe urmele diavolului [hentai] Hitman 16 11.522 31-07-2009, 02:29 PM
Ultimul răspuns: nimeni
  Pe urmele destinului (+16) WinterSoul 34 17.517 02-05-2009, 02:41 AM
Ultimul răspuns: cookie
  Pe urmele dragostei ! by me ... sweet_zoey 0 2.470 19-02-2009, 10:55 AM
Ultimul răspuns: sweet_zoey

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)