26-10-2008, 12:44 PM
Hmm...cum spun pe multe alte forumuri *mda..nu ma pot abtine sa nu zic chestiile astea >.<* am crezut ca voi dezamagita cand am aflat case va face si anime dupa manga.De ce am crezut asta?Pai..pentru ca...manga e tare buna *acum s`au cam traznit aia si lungesc macaroana,devine enervant >.>*,cu o poveste si niste personaje impresionante <33.Pfff...cand am vazut primul episod am ramas O.O",mi`a placut la nebunie si mi`am dat seama ca m`am inselat complet si ca nu a fost nici o dezamagire @__@.Singurul lucru care nu mi`a placut a fost faptul ca...au mers prea repede cu actiunea X__X,mda..m`am multumit cu momentele YukixZero care sunt prezente si in manga (doar ca sunt mai multe >.>) si cu suspansul din unele parti.In ceea ce priveste coloana sonora...etto...mi`a placut foarte tare openingul,endingul mai putin *poate pentru ca a fost prea lent*.
Now...sezonu 2 e chiar super,chiar nu ma asteptam sa iasa asa de bine @_@.Openingul e superb si endingul de asemenea :X ,personajele au ramas la fel,doar ca actiunea e putin mai aprinsa decat in primu sezon ^_^.Ehh...acum mai ramane sa mai urmarim
Now...sezonu 2 e chiar super,chiar nu ma asteptam sa iasa asa de bine @_@.Openingul e superb si endingul de asemenea :X ,personajele au ramas la fel,doar ca actiunea e putin mai aprinsa decat in primu sezon ^_^.Ehh...acum mai ramane sa mai urmarim