Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vampire Boy

Dar ceva se intamplase. Nu simtea durere ; oare murise deja si nu-si daduse seama?
Deschise usor ochii: un alt vampir, isi introduse ghearele in inima creaturei. Acum, creatura era moarta, iar vampirul care o salvase o privea triumfator. Se apropiase de ea si ii intinse mana, dar fata se ridicase singura.
_Eu... M-multumesc... incepu ea, nestiind ce sa zica.
Privi inca odata vampirul ... semana cu chelnerul care o atentionase sa fuga.
_Eu sunt Luke. Suntem in acelasi liceu, doar ca eu sunt a 10-a, zise el si isi sterse sangele de la gura. Nu am vrut sa treci prin toate astea ... Scuza-ma.
Luke era un baiat, cu ochii verzi si parul saten scurt, oarecum simpatic la infatisare dar de-a dreptul fascinant in comportament. O salvase ...
Si totusi, acum ii veni o alta intrebare in minte. De ce? De ce sa se fereasca de Takeshi?

*
Urmatoarea dimineata, se trezi cu o durere de cap insuportabila. Se ridica din pat clatinandu-se : parul lung castaniu era acum ciufulit tare iar ochii-i caprui erau impaienjeniti: se duse la bucatarie sa ia o pastila. Lua o cana si dadu drumu la apa rece ; dar, spre surprinderea ei, apa nu curgea. Dadu drumul la apa calda; dar nu curgea nici ea.
Se duse la baie ; incerca sa dea drumul la apa rece. Dar curgea ceva ... era apa de culoare rosie ... dar nu, nu era apa rosie. Era ... Sange. Sangele se scurgea in chiuveta cu o rapiditate imensa.
Ce legatura avea ea cu vampirii, nu intelegea. De ce trebuia sa vada toate astea? De ce? Incerca sa opreasca sangele a mai curge , dar degeaba. Nu mergea.
Pentru prima data, simtea cu adevarat ca ii e frica. Era singura. Ce putea sa faca?
Se dadu in spate pana atinse peretele. Simti ca atinse cu mana ceva lipicios ... Sange. Avea sange pe mana.
Deodata imaginea ii deveni neclara: vedea totul dublu ...
_Momoko!

*
Se trezi intinsa pe canapea, invelita cu o patura. Se ridicase in picioare. Privirea ii cazu pe bluza de pijama: era patata de sange. Se duse repede la baie si isi privi gatul ; o ... muscase un vampir. Dar cine? Se simtea scarbita, ca si cum cineva ar fi furat ceva ce era al ei.
Capul nu o mai durea, dar ii era greata: nu ii venea sa vomite, ii era greata de cel care o muscase ... ii veni in minte o scena cu un vampir, introducandu-si coltii in gatul ei si savurandu-i sangele.
Se rezema de peretele de pe hol si puse mana in locul unde fusese muscata. De ce ea? De ce? Atata voia sa stie ...
Isi lua repede uniforma si plecase la scoala. Nu se putu concentra la ore, gandindu-se doar la vampiri.

*
La ora 7, cand se terminara orele, isi lua repede ghiozdanul si fu sa plece, dar, spre dezamagirea ei, Luke o astepta la poarta.
_Muscata de vampir, asa-i? intreba el.
Fata inlemni.
_Eu ... Da... Dar de unde stii?
_Asta conteaza cel mai putin acum ...

Răspunsuri în acest subiect
Vampire Boy - de Kali?! - 25-10-2008, 10:19 PM
RE: Vampire Boy - de Xoxo - 25-10-2008, 10:50 PM
RE: Vampire Boy - de Kali?! - 25-10-2008, 11:02 PM
RE: Vampire Boy - de Kali?! - 25-10-2008, 11:29 PM
RE: Vampire Boy - de Kali?! - 25-10-2008, 11:51 PM
RE: Vampire Boy - de Kali?! - 28-10-2008, 08:17 PM
RE: Vampire Boy - de Jigoku - 28-10-2008, 09:56 PM
RE: Vampire Boy - de black_rose - 30-10-2008, 09:50 PM
RE: Vampire Boy - de Apathy - 11-12-2008, 11:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 5.121 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)