25-10-2008, 09:53 PM
Un anime interesant, dar prea scurt
. Prima data cand am vazut reclama si am auzit "Comandoul fetelor" am fost ceva de genu :?? Mi se parea aiurea numele, dar am zis let's give it a try si pot spune ca mi-a placut. Bine ca pana la urma s-au hotarat sa foloseasca numele original si sa nu mai zica "Comandoul fetelor" nu suportam cum suna 
Povestea e interesanta, personajele complexe. Ideea vietii vesnice chiar e una complicata.
Dintre Eclair si Lumiere nu pot alege. Imi place de Lumi-chan ca e linistita, calma, in ciuda aparentei e foarte matura. Imi place Eclair ca e mereu vesela, cam copilaroasa, tine mult la Lumiere si e o luptatoare din toate punctele de vedere.
Alv vs Eclair. Pot spune doar ca de la inceput nu mi-a lacut de Alv. Era prea aroganta, prea cruda si facea prea mult pe lidera.
Sinistra vs Dextera- grea decizie. I love 'em both
Erau echipa mea preferata.

Povestea e interesanta, personajele complexe. Ideea vietii vesnice chiar e una complicata.
Dintre Eclair si Lumiere nu pot alege. Imi place de Lumi-chan ca e linistita, calma, in ciuda aparentei e foarte matura. Imi place Eclair ca e mereu vesela, cam copilaroasa, tine mult la Lumiere si e o luptatoare din toate punctele de vedere.
Alv vs Eclair. Pot spune doar ca de la inceput nu mi-a lacut de Alv. Era prea aroganta, prea cruda si facea prea mult pe lidera.
Sinistra vs Dextera- grea decizie. I love 'em both