19-10-2008, 08:06 PM
Nume: Hyuga
Prenume: Misako
Varsta: 16 ani
Parul: negru inchis , lung..lung..
Ochii: Albastrii ca a lui Hinata , doar sunt din clanul Hyuuga
Inaltime:1,70
Sat:Konoha
Rang: Sannin
Fire:rebela , inteligenta , saritoare, dura
NinJutsuri: 99%
Genjutsu: 86%
Taijustu :80%
Ce ii place: pe Sasuke si sa se inteleaga foarte bine cu sora ei Hinata
Ce uraste: persoanele reci ( cu exceptia lui Sasuke) si care cred ca stiu tot ( ex: neji)
Trecut: Dupa ce a fost nascuta a fost parasita pe un camp unde a fost luata de catre Orochimaru(sau nu mai stiu cum se scrie) si crescuta , iar apoi invatata cum sa fie un ninja , la varsta de 10 ani a fugit de la Orochimaru pt ca era o fire foarte rece si rea , si a gasit satul Konoha unde si-a aflat familia , de cand l-a vazut pe Sasuke a inceput sa ii placa de el , cat despre Sakura , se intelege foarte bine cu ea si de asemenea este dusmanca lui Ino , Se intelege foarte bine cu Hinata si o ajuta in relatia ei cu Naruto! ( aa si apropo .. Sakura a decis sa mi-l lase mie pe Sasuke )
Prenume: Misako
Varsta: 16 ani
Parul: negru inchis , lung..lung..
Ochii: Albastrii ca a lui Hinata , doar sunt din clanul Hyuuga
Inaltime:1,70
Sat:Konoha
Rang: Sannin
Fire:rebela , inteligenta , saritoare, dura
NinJutsuri: 99%
Genjutsu: 86%
Taijustu :80%
Ce ii place: pe Sasuke si sa se inteleaga foarte bine cu sora ei Hinata
Ce uraste: persoanele reci ( cu exceptia lui Sasuke) si care cred ca stiu tot ( ex: neji)
Trecut: Dupa ce a fost nascuta a fost parasita pe un camp unde a fost luata de catre Orochimaru(sau nu mai stiu cum se scrie) si crescuta , iar apoi invatata cum sa fie un ninja , la varsta de 10 ani a fugit de la Orochimaru pt ca era o fire foarte rece si rea , si a gasit satul Konoha unde si-a aflat familia , de cand l-a vazut pe Sasuke a inceput sa ii placa de el , cat despre Sakura , se intelege foarte bine cu ea si de asemenea este dusmanca lui Ino , Se intelege foarte bine cu Hinata si o ajuta in relatia ei cu Naruto! ( aa si apropo .. Sakura a decis sa mi-l lase mie pe Sasuke )
In the world the sky is the same !!