19-10-2008, 05:04 PM
asa, deci, in primul rand, nu trebuie sa te rogi de noi ca sa iti dam comm, ca uni oricum o pot face.
Ce nu ai la niciun capitol:
-nu ai alineat.
-nu ai descriere
-nu ai dialog bun / adica sec.
-grabesti actiunea pe alocuri.
-unele fraze sunt fara logica.
ce trebuie lucrat.
-pune mai multa descriere si imbunatateste.Descrie natura, florile, culorile, peisajul personaele cu ce sunt imbracate ce fac, unde fac, descrie locul. etc.
-Nu ai dialog bun.Este sec fi fara inteles.remediaza-l si pune ceva frumos.
-lasa putin alineat, macar la inceput, asa e mai frumos.
-Nu mai grabi actiunea.: ala a facut a dres, a nu stiu ce, intr-un timp atat de scurt.Mult prea scurt.
parere
-ideea este frumoasa, dar trebuie dezvoltata.
Ai foarte mult potential si trebuie sa te ''destinzi'' [adica sa lasai sa mearga imaginatia mai departe] Descrie mai frumos si fa un capitol frumos din dorinta de a scrie ceva frumos nu de a ne arata noua cat de frumos este.
-Nu te descurja ca stiu ca mult renunta la ficurile lor, daor ca a primit un coment dur.Nu te descuraja ca si eu eram la inceput asa.De fapt eram mai rau.Dar pot sa fac un fic acum, doar datorita criticilor dure.
Nu te descuraja si pentru orice lucru pe care mi-l adresezi, fa-o printr-un PM valabil.
Ce nu ai la niciun capitol:
-nu ai alineat.
-nu ai descriere
-nu ai dialog bun / adica sec.
-grabesti actiunea pe alocuri.
-unele fraze sunt fara logica.
ce trebuie lucrat.
-pune mai multa descriere si imbunatateste.Descrie natura, florile, culorile, peisajul personaele cu ce sunt imbracate ce fac, unde fac, descrie locul. etc.
-Nu ai dialog bun.Este sec fi fara inteles.remediaza-l si pune ceva frumos.
-lasa putin alineat, macar la inceput, asa e mai frumos.
-Nu mai grabi actiunea.: ala a facut a dres, a nu stiu ce, intr-un timp atat de scurt.Mult prea scurt.
parere
-ideea este frumoasa, dar trebuie dezvoltata.
Ai foarte mult potential si trebuie sa te ''destinzi'' [adica sa lasai sa mearga imaginatia mai departe] Descrie mai frumos si fa un capitol frumos din dorinta de a scrie ceva frumos nu de a ne arata noua cat de frumos este.
-Nu te descurja ca stiu ca mult renunta la ficurile lor, daor ca a primit un coment dur.Nu te descuraja ca si eu eram la inceput asa.De fapt eram mai rau.Dar pot sa fac un fic acum, doar datorita criticilor dure.
Nu te descuraja si pentru orice lucru pe care mi-l adresezi, fa-o printr-un PM valabil.
-