Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine.

Sunt nascut pe 10 iulie dar nu prea ma potrivesc cu caracteristicile din luna aia...ci mai degraba cu iunie...asa ca am sa comentez caracteristicile despre luna iunie

Caracteristici: Perfectiune,modestie,prietenie,respect,curaj,prosperitate,inocenta,devotament,iubire pasionala.

Perfectiune...mda...Si chestia e ca nu vreau ca eu sa fiu perfect...fiindca eu deja ma consider :ha: ...ci vreau ca si ceilalti oameni sa fie perfecti

Modestie...cred ca am zis destul in randul de mai sus incat sa va dati seama

Prietenie...imi place gandul asta...numai ca eu nu prea sunt prietenos la inceput...poate decat daca ma impresioneaza ceva la persoana respectiva

Respect...respect me and i'll respect you too

Curaj...aproximativ ...depinde si in ce caz

Prosperitate... posibil

Devotament...la chestia asta uneori chiar si exagerez :mellow:

Inocenta...nu-s inocent...dar am fata de inocent :eto:

Iubire Pasionala ... "?

Răspunsuri în acest subiect
RE: Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine. - de himeko's_sister - 16-10-2008, 10:30 AM
RE: Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine. - de Moonblind - 18-10-2008, 05:04 PM
RE: Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine. - de ryuichi_alexa - 01-03-2009, 06:33 PM
RE: Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine. - de ღ ஜ♥ Black~RoSe ♥ஜ ღ - 21-04-2009, 01:53 PM
RE: Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine. - de ...:::Hana Arakida:::... - 07-03-2010, 03:03 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Spune primul cuvant care iti vine in minte Elina 334 146.683 16-08-2013, 12:56 PM
Ultimul răspuns: Emi

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)