16-10-2008, 09:09 PM
Off topic: Amuzant??????!!!!!!!!! Da' despartirea.... VI SE PARE AMUZANTA?????????!!!!!!! Sa le ingete sangele-n vine bietilor oameni de emotie.... VI SE PARE AMUZANT?????????!!!!!!!
Anyway, here you go, daca va mai intereseaza sa cititi:
"-Asa e."
Dar cine a spus-o? Aflati in...
Cap. 3
-Che est? Va este teama? Ha! Ha! Ha! Nu va mananc. Inca. Ha! Ha! Ha! spuse o voce sarcastica pe care toti o cunosteau.
-Indraznesti sa vii aici?! intreba Ken cu furie.
-Indraznesti sa mi te adresezi? replica Leon cu simplism.
Era acelasi Leon. Acelasi gar�on cu tupeu, sarcasm si expresia glaciara a fetei. Acelasi care "nu uita si nu iarta" si care nu renunta niciodata. Acelasi "Drac impielitat" care fusese intotdeauna si care va ramane mereu.
-Ce stai si te uiti, Robbinson? Da-te de pe scaunul meu.
-Nu este al tau, Leon. Nu mai este. Nu stiai? spuse Ken cu inganfare. Acum eu merit acest loc.
-Acum tu meriti un pumn in fata. Nu stiai? spuse Leon in soapta.
-Lasa-l sa stea. La urma urmei, e locul lui de vreo... 10 si cu 4...
-14 ani! ii replica Leon lui Yuri.
-Asa e! Niciodata nu am fost bun la mate. Nu stiati? spuse Yuri.
-Dar...
-Nici un dar! spuse Leon, iar Ken de voie de nevoie, isi stranse lucrurile si il lasa sa stea.
Dar asa pentru voi... cititorii... nu era un simplu loc. Era unul langa Sora, dar lui Leon, nici ca parea sa-i pese. El vorbea, asculta si radea cu toata lumea, mai putin cu Sora care statea in stanga lui si nu scotea nici macar un cuvant micut de tot
Si iata ca acum... ne indreptam atentia catre sala de clasa:
Dupa ce se alergara prin toata clasa, Samy si Boris se potolira si se asezara la locurile lor, iar pana la sfarsitul zilei, fetele erau cele mai bune prietene si stateau de vorba pe hol.
-Merci ca m-ai lasat sa stau cu tine, Samy.
-Nu-i nimic. E foarte tare sa stau cu tine. Nu ti se pare ca e tare sa stam impreuna? spuse Samy cu amabilitate.
-Samy, imi pari rau pientru diminiata. Nie-mpacam? spuse Boris care iesise de dupa colt.
-Nu-i nimic. Nu le tin sirul la certuri. Asta e firea noastra, nu? spuse Samy razand.
-Asa-i.
Dupa terminarea orelor... (la Kaleido Stage)
Leon isi terminase "cu bine" prima zi si se indrepta spre vechea lui sala de antrenamente.
Dar cand deschise usa, vazu ca era cineva acolo. Era o fata. Era cam de-o varsta cu Lily si era foarte talentata. Patina ca o lebada nevinovata sau asa parea. Cand se uita mai atent, vazu ca miscarile ei erau tare agresive
Era pe cale sa atinga trapezul de una singura, dar Leon era sigur ca nu va reusi. Nu ii executase nimeni manevra de patinaj. Leon credea ca el o crease si ca el o va duce in mormant, dar se insela.
Intr-o fractiune de secunda, fata atinse trapezul si se urca pe el.
Oare ce va face Leon in privinta noului "talent" din acea sala?
Anyway, here you go, daca va mai intereseaza sa cititi:
"-Asa e."
Dar cine a spus-o? Aflati in...
Cap. 3
-Che est? Va este teama? Ha! Ha! Ha! Nu va mananc. Inca. Ha! Ha! Ha! spuse o voce sarcastica pe care toti o cunosteau.
-Indraznesti sa vii aici?! intreba Ken cu furie.
-Indraznesti sa mi te adresezi? replica Leon cu simplism.
Era acelasi Leon. Acelasi gar�on cu tupeu, sarcasm si expresia glaciara a fetei. Acelasi care "nu uita si nu iarta" si care nu renunta niciodata. Acelasi "Drac impielitat" care fusese intotdeauna si care va ramane mereu.
-Ce stai si te uiti, Robbinson? Da-te de pe scaunul meu.
-Nu este al tau, Leon. Nu mai este. Nu stiai? spuse Ken cu inganfare. Acum eu merit acest loc.
-Acum tu meriti un pumn in fata. Nu stiai? spuse Leon in soapta.
-Lasa-l sa stea. La urma urmei, e locul lui de vreo... 10 si cu 4...
-14 ani! ii replica Leon lui Yuri.
-Asa e! Niciodata nu am fost bun la mate. Nu stiati? spuse Yuri.
-Dar...
-Nici un dar! spuse Leon, iar Ken de voie de nevoie, isi stranse lucrurile si il lasa sa stea.
Dar asa pentru voi... cititorii... nu era un simplu loc. Era unul langa Sora, dar lui Leon, nici ca parea sa-i pese. El vorbea, asculta si radea cu toata lumea, mai putin cu Sora care statea in stanga lui si nu scotea nici macar un cuvant micut de tot
Si iata ca acum... ne indreptam atentia catre sala de clasa:
Dupa ce se alergara prin toata clasa, Samy si Boris se potolira si se asezara la locurile lor, iar pana la sfarsitul zilei, fetele erau cele mai bune prietene si stateau de vorba pe hol.
-Merci ca m-ai lasat sa stau cu tine, Samy.
-Nu-i nimic. E foarte tare sa stau cu tine. Nu ti se pare ca e tare sa stam impreuna? spuse Samy cu amabilitate.
-Samy, imi pari rau pientru diminiata. Nie-mpacam? spuse Boris care iesise de dupa colt.
-Nu-i nimic. Nu le tin sirul la certuri. Asta e firea noastra, nu? spuse Samy razand.
-Asa-i.
Dupa terminarea orelor... (la Kaleido Stage)
Leon isi terminase "cu bine" prima zi si se indrepta spre vechea lui sala de antrenamente.
Dar cand deschise usa, vazu ca era cineva acolo. Era o fata. Era cam de-o varsta cu Lily si era foarte talentata. Patina ca o lebada nevinovata sau asa parea. Cand se uita mai atent, vazu ca miscarile ei erau tare agresive
Era pe cale sa atinga trapezul de una singura, dar Leon era sigur ca nu va reusi. Nu ii executase nimeni manevra de patinaj. Leon credea ca el o crease si ca el o va duce in mormant, dar se insela.
Intr-o fractiune de secunda, fata atinse trapezul si se urca pe el.
Oare ce va face Leon in privinta noului "talent" din acea sala?