13-10-2008, 03:07 PM
Yooo Miky-chan here...Am niste sugestii marca me pentu tine:
1. Hai no nu mai fa asa capitole scurte.....ne place si vrem sa stim mai mult [just fans]
2. N-ar fi rau daca ai lasa un pic de suspans la finalul capitolului....doar ca sa vrem sa continuam sa-l citim.
3. Speram ca ai si niste baieti draguti in continuare cu care ne vei cuceri de-a dreptul
Cam atat cu sugestiile. Acum trecem la lucrurile care mi-au placut:
1. Am vazut descriere, si asta imi place.
2. ideea asta...am mai intalnit-o undeva... (adica si eu cam tot asa mi-am facut ficu dar sa nu subintelegeti ca e plagiat !!No way!!)
La prima vedere ficul este ok...chiar foarte ok. Ideea e super si sper ca vei continua [nu mi-o lua in nume de rau da eu peste tot unde am comentat ori s-au inchis topicurile, ori nu s-a mai pus continuarea...it's life...]
Inner Miky: Imi place! E mult mai reusit de cat al tau, Miky
Miky: Al nostru! Si mai taci din gura!
Inner Miky: Apologise her....her head is on the shoulders, just the mouth...
1. Hai no nu mai fa asa capitole scurte.....ne place si vrem sa stim mai mult [just fans]
2. N-ar fi rau daca ai lasa un pic de suspans la finalul capitolului....doar ca sa vrem sa continuam sa-l citim.
3. Speram ca ai si niste baieti draguti in continuare cu care ne vei cuceri de-a dreptul
Cam atat cu sugestiile. Acum trecem la lucrurile care mi-au placut:
1. Am vazut descriere, si asta imi place.
2. ideea asta...am mai intalnit-o undeva... (adica si eu cam tot asa mi-am facut ficu dar sa nu subintelegeti ca e plagiat !!No way!!)
La prima vedere ficul este ok...chiar foarte ok. Ideea e super si sper ca vei continua [nu mi-o lua in nume de rau da eu peste tot unde am comentat ori s-au inchis topicurile, ori nu s-a mai pus continuarea...it's life...]
Inner Miky: Imi place! E mult mai reusit de cat al tau, Miky
Miky: Al nostru! Si mai taci din gura!
Inner Miky: Apologise her....her head is on the shoulders, just the mouth...
아름다운 미녀를 좋아하면 ê³ ìƒí•œë‹¤
Heart aches when you fall in love with a beauty...
Heart aches when you fall in love with a beauty...