12-10-2008, 06:46 PM
Cam toate anime-urile pe care le-am vazut au final neterminat. Sa incepem cu Kaleido Star. La cate fic-uri sunt cu el... sunt sigura ca toti care l-au vazut cred ca s-a terminat cam fara rost.
Si nu conteaza pe cine doriti drept iubit al Sorei ca oricum nu s-a intamplat.
Alt anime ar fi Tokyo Mew Mew... cica ar mai fi si manga dupa versiunea japoneza, dar in fine.
Altul e Ynuiasha care are mai multe fan-fic-uri decat oricare altul. Deci asta inseamna ca in opinia fanilor (din care nu fac parte) acesta nu este terminat.
Si acum ca vorbim de astfel de anime-uri, sa nu uitam de noua mea pasiune Gravitation care are un final de n-am inteles nimic din el si nu ma intereseaza de manga, eu vreau sa vad finalul bun in anime.
Scrieti si voi alte anime-uri care nu vi se par terminate.
Si nu conteaza pe cine doriti drept iubit al Sorei ca oricum nu s-a intamplat.
Alt anime ar fi Tokyo Mew Mew... cica ar mai fi si manga dupa versiunea japoneza, dar in fine.
Altul e Ynuiasha care are mai multe fan-fic-uri decat oricare altul. Deci asta inseamna ca in opinia fanilor (din care nu fac parte) acesta nu este terminat.
Si acum ca vorbim de astfel de anime-uri, sa nu uitam de noua mea pasiune Gravitation care are un final de n-am inteles nimic din el si nu ma intereseaza de manga, eu vreau sa vad finalul bun in anime.
Scrieti si voi alte anime-uri care nu vi se par terminate.