10-10-2008, 10:51 PM
Inteleg ca nu ai timp sa scrii dar parerea mea este urmatoarea: chiar daca ai putin timp si nupoti scrie atat de des pe cat vrei tu ai putea sa stai ceva mai mult timp pentru a scrie un capitol ca sa nu fi nevoita sa apelezi la acele prescurtari si alte abrevieri in stil de mess. Strica farmecul intregii povesti.
Dar lasan asta la o parte sa trecem la alte aspecte:
-ai inceput sa pui ceva mai multa descriere dar inca nu e destula
-puteai gasi un titlu mai bun asta suna cam prea telenovelic chiar cam sec
-dialogul e si el cam sec la fel cum a spus si o@n@ dar in timp poate o sa reusesti sa te imbunatatesti.
-si imi pare rau dar povestea nu e de loc originala, dar asta nu e doar vina ta. Sunt multi care au ceva cu aceasta "pereche"
-incearca sa mai asculti de sfaturile pe care le primesti aici ca vad ca nu le prea iei in seama
Deci tot ce pot spune e "Ganbatte" si pune ceva mai mult suflet intr-un capitol poate o sa iasa ceva.
Dar lasan asta la o parte sa trecem la alte aspecte:
-ai inceput sa pui ceva mai multa descriere dar inca nu e destula
-puteai gasi un titlu mai bun asta suna cam prea telenovelic chiar cam sec
-dialogul e si el cam sec la fel cum a spus si o@n@ dar in timp poate o sa reusesti sa te imbunatatesti.
-si imi pare rau dar povestea nu e de loc originala, dar asta nu e doar vina ta. Sunt multi care au ceva cu aceasta "pereche"
-incearca sa mai asculti de sfaturile pe care le primesti aici ca vad ca nu le prea iei in seama
Deci tot ce pot spune e "Ganbatte" si pune ceva mai mult suflet intr-un capitol poate o sa iasa ceva.