Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

KS- Samy si Lily- BSF (Best sisters forever)

Acesta este un topic din care nu ati mai vazut deci enjoy.
Disclaimer: Nu imi apartine nici un personaj sau lucru distinctiv care a aparut in serialul Kaleido Star.
Cap. 1

Lily Oswald. Era un copil. Dar ceea ce nu stia ea era trecutul ei. Locuia in Paris, orasul cel mai frumos din Europa. Avea talent la trapez si desi ea stia ca mama ei murise, adevarul era altul. Dar tanara in varsta de 14 ani se obisnuise sa creada si era prea credula in spusele tatalui sau. Pe acesta il macina groaznic sa o minta pe Lily. Dar ce putea face? Trecusera 13 ani de cand nu mai auzise ceva de fosta lui sotie si de cealalta fica a lui. Dar toate aceste adevaruri pe care credea ca Lily nu le va afla nicicand, erau pe cale sa iasa la iveala.
In celalalt capat al lumi, in America traia Samantha Nagino, alaturi de mama sa Sora. Pe Samy nu o putea imbuna nimeni. Ea nu avea incredere in nimeni. Firea ei sarcastica si rece o indeparta de cei din jur. Ii ura pe toti mai putin pe mama ei. Dar mai ales il ura pe Ken. Noul logodnic al mamei sale. Cel mai mult ura la el faptul ca o striga "Pui de demon". Da. Cel mai mult o macina aceasta "porecla" pe care toti o credeau fara rost deoarece stiau ca Samy nu ii va afla rostul niciodata. Dar ca in orice poveste, se inselau amarnic.
Intr-o zi, Lily se intoarcea acasa, vesla ca de obicei. Parul ei de o noanta roz intens ce i se intindea pana la coapse flutura pe langa ea ca o briza de flori de ciresi.
Intra in casa si auzi vocea tatului sau strigand-o:
-Lilian! Vino aici sa stam de vorba.
"Oops! Ce am mai facut? Ma striga Lilian. Nu e de bine." Isi spuse Lily in timp ce raspundea:
-Oui, papa!
-Trebuie sa mergem in America. Mi s-a oferit un contract la un circ american... Kaleido Stage.
-Papa, n-ai fost acolo cand erai tanar?
-Oui. Am fost acolo. Dar acum e vorba de consiliul administrativ. Nu stiu daca doresti, dar trebuie sa mergem in America.
-Oui, papa. Mergem oriunde doresti. Tu esti totul in viata mea, papa.
-Merci! Si tu esti totul pentru mine, mon fillette.
Leon si Lily isi faceau bagajele. La aeroport totul mergea bine. Se urcara in avion si ajunsera si in 13 ore, mai putin decat de obicei.
Masina care trebuia sa ii duca ajunse fix la timp.
-Domnule Oswald? intreba soferul.
-Dap. La KS va rog.
Cand se dadu-ra jos din taxi, veni comitetul de intampinare.
-Leon, bine ai revenit! spuse Yuri.
-Bine te-ai intors! spuse si Layla.
-Buna, eu sunt Lliy! spuse fata dragalase cu zambetul ei copilaros si angelic.
Layla si Yuri erau uimiti, dar ii ajutara sa se instaleze si apoi fugira intr-un suflet la Sora.
Pana seara, tot Cape Mary-ul stia de Leon si misterioasa sa fiica.
Ce se va intampla in continuare?

Răspunsuri în acest subiect
KS- Samy si Lily- BSF (Best sisters forever) - de aoixtenshi - 10-10-2008, 10:05 PM
RE: KS- Samy si Lily- BSF (Best sisters forever) - de Hana-chan - 16-10-2008, 11:14 PM
RE: KS- Samy si Lily- BSF (Best sisters forever) - de Hana-chan - 29-10-2008, 10:09 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto]  Can you hold my hand I: Forever alone ^Ciresica^ 39 29.250 30-09-2012, 05:56 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  A gift forever ... sakura_sasuke 3 3.593 03-12-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 11.983 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Love forever alice99 7 4.527 24-07-2011, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I walk forever Mada Shine 3 3.482 23-07-2011, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  We will still be friends forever despite difficulties •нąкü• 100 50.538 18-07-2011, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  You and me forever [+18] Nywa 25 24.749 29-01-2011, 05:34 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Rasarit patat cu sange albastru [yaoi by Akadella & BL Forever] akadella 4 3.801 30-08-2010, 02:23 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Lost forever, Love me beat Crazy Person 9 6.276 23-02-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Crazy Person
  Sisters Witch Chronicles Nightmare Dream 5 4.535 21-10-2009, 10:57 PM
Ultimul răspuns: Nightmare Dream

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)