14-10-2007, 04:19 PM
Am vazut si eu...cu toate ca mai bine nu priveam >__<..oribil...cat de NEomenesc poti fi pentru a omora o pisicuta de fapt nu este un lucru neobisnuit la mine in cartier toti babeti arunca pisicile de la etajul trei fiindca auzi cica ii trezesc noapte la naibii de mosoragi !!....dar era pisicuta nu ati vazut ce mica era?macar de murea altfel saracuta ...adica accea pisicuta venise pentru a fi mangaiata or somth iar ei au omorat-o in suturi....cred ca de la inca prima lovitura deja lesinase....si....~Luciferia~...pai ne facem griji fiindca daca asa vom zice de fiecare data adica "doar niste handicapati" atunci asa vor face cu totii ,dar daca va fi pus aceasta noua lege atunci nu cred ca vor fi toti la fel de inculti....
P.S: si eu pe la 7-9 ani faceam acelasi lucu...hei nu le omoram dar le trageam de coada and stuff...>__>....bine din astea cred ca face fiecare
P.S: si eu pe la 7-9 ani faceam acelasi lucu...hei nu le omoram dar le trageam de coada and stuff...>__>....bine din astea cred ca face fiecare
back in black
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see