Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yulobo-chan's art in here ^^

So, here I go...
Wall 1: Renderul ala pluteste intr-o....lume ciudata. Dar pozitia sa nu e tocmai potrivita pentru asa ceva. Apoi, pare intr-un fel incadrat de acele linii, care parca ar construi ceva rama. Luminita din mana arata dragut, si se potriveste cu renderul.....sau era deja acolo, cumva? Renderul, caci aia e piesa centrala, nu se integreaza in wall, ca o imagine totalitara. Adica, wallul pare ca ar fi format din mai multe elemente compozitionala seaparate si fara nici o legatura intre ele: renderul, c3d-ul din spate, "rama", spirala, fluturele si fasciculul de lumina colorata. Daca ai fi reusit cumva sa faci ca acel fascicul sa reprezinte o continuare a c4d-ului, acea jumatate ar fi fost mai unitara. Spirala si fluturele par aruncati acolo, sa fie. Observ o cantitate mare de noise, pe spirala si ca niste linii transversale pe fascicul. Prea mult, dupa parerea mea. Fluturele e clar luat din alta imagine. Elementele nu se potrivesc unele cu altele, nu constituie o unitate.(Am I blabbing too much?)

Wall 2:Asta mai merge, dar ma deranjeaza acel...sa-i zic noise? Dar nu e noise....Fie efect de linii pe tot wallul >_<. Pare de calitate proasta. Trebuia sa scapi de ele. cumva. Si ar fi aratat mult mai bine fara render(inclusiv acei ochi plasati aiurea dincolo), ca o simpla abstractitate, fara focal. Un wall floral dragut, si atat. Renderul si c4d-ul care parca joaca rol de aripi nu prea ce cauta, desi de data asta e blendat. ^_^ Dar c4d-ul nu.....nici macar ca nota cromatica. Parca e din alta lume, acolo. Si acel curcu...colorat, de langa copyright ce e? E ciudat pus acolo.

Wall 3: Asa mai merge. Asta imi place, sincer.Cu exceptia acelui c4d de la picioare. Aia e o sursa de lumina, dar nu i-ai respectat directia decat partial, adica bate spre exterior, ca asa era c4d-ul. Dar daca observi, pe render bate lumina din....dreapta sus....deci pe acolo trebuia sa-l pozitionezi cumva. Ca sa respectam directia luminii. Si evident sursa se integreaza in wall, si lumina trbuie sa bata corect....uhm....da...Imi place cum ai blendat c4d-ul in render, mai ales efectul de la mana. Prca mai jos de umar e taiata, si cealalta bucata ar fi doar pusa mai jos. Iar sezlongul nu se observa de la prima vedere, ceea ce e foarte bine. Acum, liniile alea....intradevar, dau un efect dragut, dar nu avea nevoie de acel outer-glow. Blana aia, sau ce-o fi trebuia mascata cumva, ca nu se potriveste. Imi place ca ai folosit nunate din aceeasi gama cromatica, sau unele care se potrivesc(chiar si contrastante)

Wall 4a si b(ca singura diferenta e scrisul, de care nu ma leg): Renderul nu bine blendat, din punct de vedere cromatic....Si dublarea nu e tocmai cea mai buna idee....de fapt, una foarte proasta >_<. Dar imi place cum se imbina c3d-ul cu....uhm...capul focalului.....in afara de acest element, e cam pe langa. Mia ales ca e si un efect de oute-glow acolo, care scoate si mai mult din unitate. Observ ca ai pus si nitica luminozitate....dar lumina nu trebuie doar sa fie acolo, trebuie sa si bata pe ceva. Inteleg ca aia e in plan secund, pe cand focalul e in prim plan, dar nu e deajuns sa bata pe acel...gismo si acele....spalters...Si mai e o sursa de lumina si in partea dreapta, care de asemenea e suspendata, nu bate pe nimic. Iar acea...."pata mare si mov" pusa pe desupra e in plus. Strica lumina, si totodata, si flow-ul. >_< A, ce mai boserv.....jumatate din acel c4d mare trece pe dupa focal, jumatate prin fata. Interesant, imi place. Multe multe c4d-uri care nu se imbina unele cu altele. Alea ar trebui sa construiasca efecte, nu sa fie puse asa. In unele parti, intradevar, dau efecte dragute, dar in alte parti arata aiurea.

Wall 5: Now that's a simple one. Incep cu c4d-ul din spate care n-are ce cauta acolo. Altcevam nu stiu ce, dar nu ala, si mai ales nu cu outer-glow. Efectul de pe pasare e mortal(e unul de apophis, nu?), dar daca il inclinau, sau daca dadeai warp, sau ceva ca sa fie acel.....fascitul, sau "brat" mai lung sa mearga in continuarea ciocului ar fi fost super. Dar nu se potriveste ca nota cromatica....Si acum cele doua c3d-uri din varful sabiei: nice touch in there, chiar acea lumina, care da, in sfarsit, bate cum trebuie. Yey! Si iar noise. Me doesn't like it...at all. Get rid of it >_< .

Asa, acum per total, trebuie sa mai lucrezi la blending si la unitatea imaginii, si, evident, la luminosity, flow and depth(the magic trio), caci vad ca te indrepti spre 3D. Se observa o imbunatatire evidenta de la un wall la altul, si pentru asta te felicit. ^_^
Don't overuse c4d's. Those are for effects(excepting the c4d-only walls)!
Well, I think that's all. I think!
Cya! ^_^

edit: @ Mely Aici tin sa te contrazic. In photoshop nu se incepe cu siguri, pentru ca photoshop-ul nu inseamna siguri, dupa cum ti-am mai spus....Cel mai bine e sa vada ce fac alea toate, si apoi sa le imbine, sa aiba basic-ul, la care ajuta foarte mult tutorialele. Dar, din nou, nu au nici o legatura sigurile. Desi e adevarat ca atunci cand treci de la siguri la walls te trezesti cu mai mult spatiu de umplut, dar, din nou, nu trebuie sa o luam asa.....But, whatever, iar dau in teorii...
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Yulobo-chan's art in here ^^ - de yulobo - 02-02-2008, 06:57 PM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ Wish me luck ^^ - de yulobo - 15-02-2008, 12:30 PM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ Wish me luck ^^ - de yulobo - 16-02-2008, 11:12 AM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ Wish me luck ^^ - de yulobo - 29-02-2008, 11:29 AM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ Wish me luck ^^ - de yulobo - 28-03-2008, 11:57 AM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ Wish me luck ^^ - de yui^^ - 03-04-2008, 03:49 PM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ Wish me luck ^^ - de yulobo - 18-04-2008, 06:34 PM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ Wish me luck ^^ - de yulobo - 23-04-2008, 03:04 PM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ - de yulobo - 13-05-2008, 12:46 PM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ - de Melyeter - 13-05-2008, 01:19 PM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ - de yulobo - 14-05-2008, 01:34 PM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ - de repo - 14-05-2008, 02:10 PM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ - de Melyeter - 14-05-2008, 04:39 PM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ - de yulobo - 15-05-2008, 08:47 AM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ - de yulobo - 16-05-2008, 05:16 PM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ - de yulobo - 02-07-2008, 09:01 AM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ - de irisim - 04-07-2008, 03:05 AM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ - de yulobo - 27-09-2008, 10:13 AM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ - de nibbles - 27-09-2008, 11:12 AM
RE: Yulobo-chan's art in here ^^ - de Jigoku - 27-09-2008, 11:19 AM