02-10-2008, 11:28 PM
Tananana....cum de nu am vazut yo topicul asta?Probabil ca s-a ascuns bine de mine.Revenind..pai e o alegere mai mult decat dificila.God...Angel,m-ai pus sa aleg intre personajele mele preferate!Insa...trebuie sa iasa cineva "castigator".Eyes Rutheford...cel mai atragator pianist.Atitudinea lui aparent nepasatoare si calma il face sa ascunda faptul ca face parte dintre Copii Spintecatori.Cu toate acestea,tine extrem de mult la colegii sai si nu ii place sa stie ca acestia se afla in pericol.De partea cealalta,Ayumu este un elev..oarecum obisnuit.Daca nu punem la socoteala inteligenta debordanta de care acesta da dovada.Reuseste sa rezolve cele mai complicate cazuri,aparent fiind cu un pas inainte in fata lui Madoka,care este cumnata lui.Viata lui s-a dat oarecum peste cap din ziua in care Kyotaka a disparut.A trait cu impresia ca niciodata nu isi va depasii fratele,continuand sa traiasca in umbra acestuia.Insa el se dovedeste a fi scaparea Copiilor Spintecatori.Asa..dupa ce am tinut aceast "discurs"....inca nu m-am decis pe cine sa aleg.Dar..ok...Eyes!De ce?Este dragut..si ochii lui imi amintesc oarecum de Yuki(eterna obsedata).Insa nici ayumu nu e departe de el.
![[Imagine: comanda1semnatura.png]](http://i261.photobucket.com/albums/ii67/GlamazoanA/comanda1semnatura.png)
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.
You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light