01-10-2008, 01:06 PM
buna!si eu peaici...ficul tau e frumos.abia astept sa vad ce se va intampla in continuare, dar am observat si niste greseli
"Aceasta iar arunca cu un kunai dupa Rita.Aceasta se feri si nici nu se gandi ca o sa-l citeasca." aici ai repetat "aceasta". puteai sa zici ea sa fata pt a evita repetitia.nu da bine in text. deasemenea puteai sa zici Aceasta arunca iar in kunai dupa Rita.Ea se feri si nici nu se gandi sa-l citeasca. ar fi sunat mai bn.
mai este si sore
pliraclu corect de la cuv sora este surori nu sore
oricum ficul e dragut si sper ca nu re-ai suparat pe mn. eu am vreut doar sa te ajut.
astept continuarea si inca o data scuze daca te-am suparat.
"Aceasta iar arunca cu un kunai dupa Rita.Aceasta se feri si nici nu se gandi ca o sa-l citeasca." aici ai repetat "aceasta". puteai sa zici ea sa fata pt a evita repetitia.nu da bine in text. deasemenea puteai sa zici Aceasta arunca iar in kunai dupa Rita.Ea se feri si nici nu se gandi sa-l citeasca. ar fi sunat mai bn.
mai este si sore
pliraclu corect de la cuv sora este surori nu sore
oricum ficul e dragut si sper ca nu re-ai suparat pe mn. eu am vreut doar sa te ajut.
astept continuarea si inca o data scuze daca te-am suparat.
Let`s start with the premise thet we aren`t completly idiots.
"You forgot another lesson: Never turn your back until you know your enemy is dead. Looks like we'll have to go over the lesson again next time I see you-which will be soon."