11-10-2007, 03:39 PM
Well..sincer...poate tie ti se pare o prostie...dar imagineaza-ti ca exista copii care nu au net...sa le poate vedea.Dar faptul c ail dau pe Jetix...si mai ales in romana(sunt si copii de 7-8 ani care nu stiu foarte bine engleza)este o adevarata binecuvantare.
Acum sa vorbim de voci...mi s epare ca cea a lui Sasuke se potriveste cat de cat...dar cea a lui Sakura si Naruto...doamne dumnezeule...
Pronuntia....doua chestii nu uit:cand i-au spus lu Sasuke Saske Uchihea(fratimiu cand a auzit si-a dat doua palme..si are doar 12 ani!!)Si cand i-au spus lui Naruto...Naruto Uzaki)Nu stiam ce sa fac...sa mor de ras sau de plans...sau cand ii spun lui Kakashi...KUKASHI!
Traducerea...un adevarat dezastru!Oi fii yo super zapacita...dar nu cred ca ar zice Naruto ca Shino se crede smecher!
Orikm...k toate k da un sezon nou o data pe un an(yo nu am ce face la orele alea si ma uit...)iti mai trece plictiseala...chiar daca cateodata ajunge sa te plictiseasca enorm d emult sa vezi aceleasi episoade un an intreg!
Acum sa vorbim de voci...mi s epare ca cea a lui Sasuke se potriveste cat de cat...dar cea a lui Sakura si Naruto...doamne dumnezeule...
Pronuntia....doua chestii nu uit:cand i-au spus lu Sasuke Saske Uchihea(fratimiu cand a auzit si-a dat doua palme..si are doar 12 ani!!)Si cand i-au spus lui Naruto...Naruto Uzaki)Nu stiam ce sa fac...sa mor de ras sau de plans...sau cand ii spun lui Kakashi...KUKASHI!
Traducerea...un adevarat dezastru!Oi fii yo super zapacita...dar nu cred ca ar zice Naruto ca Shino se crede smecher!
Orikm...k toate k da un sezon nou o data pe un an(yo nu am ce face la orele alea si ma uit...)iti mai trece plictiseala...chiar daca cateodata ajunge sa te plictiseasca enorm d emult sa vezi aceleasi episoade un an intreg!
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.
You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light