27-09-2008, 09:29 PM
1. Bleach - mi-a placut foarte mult povestea, mai ales ca povestea este ceea ce ma intereseaza cel mai mult la un anime, dar si personalitatea unor personaje cat si luptele ( un mare plus deoarece arma principala in aceste lupte este sabia, iar eu sunt fan al acestui gen de arma).
2. Death Note - povestea si personajele principale Light si L m-au determinat sa plasez acest anime pe pozitia secunda.
3.Fate/Stay Night -iar povestea, am zis doar ca e cea mai importanta pentru mine
4.Rurouni Kenshin OVAs - personaj principal exceptional.
5.Blood+ - poveste, actiune, personaje interesante.
6.Code Geass - actiune interesanta, la fel ca personajul principal.
7.Myself;Yourself - mare fan al filmelor/anime-urilor cu tema romantica, imposibil sa nu-mi placa acest anime.
8.Onegai Teacher - cam aceleasi motive cu anime-ul de pe pozitia precedenta.
9.Umishou - comedie care mi-a placut destul de mult.
10. Sailor Moon - vazut cu prea mult imp in urma, insa a fost un anime care mi-a placut destul de mult.
2. Death Note - povestea si personajele principale Light si L m-au determinat sa plasez acest anime pe pozitia secunda.
3.Fate/Stay Night -iar povestea, am zis doar ca e cea mai importanta pentru mine
4.Rurouni Kenshin OVAs - personaj principal exceptional.
5.Blood+ - poveste, actiune, personaje interesante.
6.Code Geass - actiune interesanta, la fel ca personajul principal.
7.Myself;Yourself - mare fan al filmelor/anime-urilor cu tema romantica, imposibil sa nu-mi placa acest anime.
8.Onegai Teacher - cam aceleasi motive cu anime-ul de pe pozitia precedenta.
9.Umishou - comedie care mi-a placut destul de mult.
10. Sailor Moon - vazut cu prea mult imp in urma, insa a fost un anime care mi-a placut destul de mult.
![[Imagine: 4ml24jd-2.gif]](http://i106.photobucket.com/albums/m242/aLcCS/4ml24jd-2.gif)