27-09-2008, 12:00 PM
Povestea este grozava si are tot ce-i trebuie asa ca nu prea pot sa fac critici negative. Dupa parerea mea Karen are dreptate cand spune ca Akira e un psihopat, dar cred ca este cam prea de tot sa o rapeasca pe Karen si sa o faca sa sufere.Cred ca el inca mai vrea ca fata sa il iubeasca, dar acest lucru nu prea cred ca se va intampla prea curand, mai ales dupa ce i-a spus la aeroport ca a folosit-o si ca si-a batut joc de ea. Akira si-a facut-o cu mana lui si va trebui sa plateasca pentru tot ce i-a facut si ii va face lui Karen si cred ca persoana cea mai potrivita pentru a face dreptate este Hiro, la urma urmei el o iubeste cu adevarat pe Karen si este si cel mai bun luptator. Cred ca il asteapta vremuri grele pe roscat fiindca va avea un rival foarte puternic care este in stare sa-l omoare fara nici cea mai mica ezitare.
Abia astept sa citesc continuarea si sa vad daca presupunerile mele sunt destul de aproape de adevar.
Spor la scris si multa inspiratie.
Abia astept sa citesc continuarea si sa vad daca presupunerile mele sunt destul de aproape de adevar.
Spor la scris si multa inspiratie.