25-09-2008, 02:10 PM
Roscata nu a avut timp sa reactoneze iar satenul i-a luat arma, o tinea de mana si o durea , pielea ei alba ca laptele repede se inrosi. Ii auzea pe colegii ei si pe dusman cum vorbeau, ii facea semna lui Adachi sa il atace dar el nu isi deadea seama.
' Adachi!!' isi spunea ea in gand ' Si crezi cate v-a auzi nu? ' isi spunea roscata in gand.
Stransoarea mainii o durea tot mai tare, dar trebuia sa suporte. Observa ca blondina se uita la piciorul ei. Atunci isi aminti de armele de la picior.
"Vypper, doar nu vrei sa imi rupi mana nu? Vezi ca doare! se rasti roscata.
Kaori sa plange? De cand o stiu nu a varsat nici o lacrima. isi spuse ea in timp cese uita cum blondina isi sterse repede lacrima de pe chipul ei.
Fata nu mai vroia sa vada pe nimeni plangand, pe nimeni, de cand a fost ucisa familia ei a jurat ca ea nu v-a varsa o lacrima sau v-a lasa pe cineva sa faca acest lucru. Dintr-o miscare a mainii a luat alt kunai si i l-a pus din nou la gatul lui Vypper.
" Surprins nu? Credea ca sunt doar o fata ce vorbeste dar nu face nimic asa-i? Iti dau un sfat ... nu iti subestima inamicul! Si .. Adachi ce fac cu el? ii spuse ea in timp ce se uita in ochii lui Vypper.
OCC : Care vrea dar de preferabil Vypper sau ady :->
' Adachi!!' isi spunea ea in gand ' Si crezi cate v-a auzi nu? ' isi spunea roscata in gand.
Stransoarea mainii o durea tot mai tare, dar trebuia sa suporte. Observa ca blondina se uita la piciorul ei. Atunci isi aminti de armele de la picior.
"Vypper, doar nu vrei sa imi rupi mana nu? Vezi ca doare! se rasti roscata.
Kaori sa plange? De cand o stiu nu a varsat nici o lacrima. isi spuse ea in timp cese uita cum blondina isi sterse repede lacrima de pe chipul ei.
Fata nu mai vroia sa vada pe nimeni plangand, pe nimeni, de cand a fost ucisa familia ei a jurat ca ea nu v-a varsa o lacrima sau v-a lasa pe cineva sa faca acest lucru. Dintr-o miscare a mainii a luat alt kunai si i l-a pus din nou la gatul lui Vypper.
" Surprins nu? Credea ca sunt doar o fata ce vorbeste dar nu face nimic asa-i? Iti dau un sfat ... nu iti subestima inamicul! Si .. Adachi ce fac cu el? ii spuse ea in timp ce se uita in ochii lui Vypper.
OCC : Care vrea dar de preferabil Vypper sau ady :->
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End