25-09-2008, 01:20 AM
Din cate vat pana acum nimeni nu ti-a comentat ultimile posturi? Si ma intreb de ce
Ah stiu sunt niste semnaturi reusite, si nu aveau ce sa comenteze...Dar uite ca vin eu si ochiul meu critici (fir-ar el sa fie
).
La postul din 11 septembrie:
1.E o semnatura buna, dar fractal renderul sau C4Dul de pe render strica, trebuia sa stergi ce era peste.
2. Coca Cola e misto se vrea a fi o semantura vectoriala. Nu trebuia sa mai scrii Coca Cola style, caci marca asta e prea cunoscuta ca sa o mai scrii pe ceva. Sticla vorbea de la sine.
3. O semnatura foarte interesanta. Nu am ce zice.
4. Da...e cam aiurea brushul ala in patratele de pe render, in rest e ok.
5.Nu am ce comenta si corecta ca ai vazut singura, despre ce e voriba.
6.Fontul nu merge, trebuia incercat altceva.
Ultimul post.
1.E interesanta ideea, porbabil trebuiau sa se piarda mai mult in semnatura dungile.
2.Nu prea imi place ce ai pus pe background, acele pete(nu stiu cum sa le numesc altfel) ca un fum. Si ce sunt acele gheare?
3.Asta e o semnatura care imi place, dar trebuia sters renderul de pe ureche.
4. Asta e un stock pe care ai aplicat niste fractal render si niste brushuri, nimic spectaculos. Apreciez ideea.
5.Aici ai facut scrisul mai important decat imaginea.
6. E prea arsa semnatura.
Bafta in continuare si nu imi lua in nume de rau comentariile.
![39 39](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/39.gif)
![10 10](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/10.gif)
La postul din 11 septembrie:
1.E o semnatura buna, dar fractal renderul sau C4Dul de pe render strica, trebuia sa stergi ce era peste.
2. Coca Cola e misto se vrea a fi o semantura vectoriala. Nu trebuia sa mai scrii Coca Cola style, caci marca asta e prea cunoscuta ca sa o mai scrii pe ceva. Sticla vorbea de la sine.
3. O semnatura foarte interesanta. Nu am ce zice.
4. Da...e cam aiurea brushul ala in patratele de pe render, in rest e ok.
5.Nu am ce comenta si corecta ca ai vazut singura, despre ce e voriba.
6.Fontul nu merge, trebuia incercat altceva.
Ultimul post.
1.E interesanta ideea, porbabil trebuiau sa se piarda mai mult in semnatura dungile.
2.Nu prea imi place ce ai pus pe background, acele pete(nu stiu cum sa le numesc altfel) ca un fum. Si ce sunt acele gheare?
3.Asta e o semnatura care imi place, dar trebuia sters renderul de pe ureche.
4. Asta e un stock pe care ai aplicat niste fractal render si niste brushuri, nimic spectaculos. Apreciez ideea.
5.Aici ai facut scrisul mai important decat imaginea.
6. E prea arsa semnatura.
Bafta in continuare si nu imi lua in nume de rau comentariile.