23-09-2008, 08:53 PM
Fara sa mai astepte vreun raspuns, Meredith se infipse in sandwichul ei, miaunand de incantare. Nu era neaparat gustul sandwich-ului care ii provoca o placere atat de mare, cat evenimentele zilei. Noile sale amice, cainele... baiatul ce vorbea cu corbul... viata incepuse in sfarsit sa se miste in jurul ei, si libertatea fata de supravegherea calugarilor si-a batranei aveau un gust atat de bun...
Mesteca bucata uriasa de sandwich pe care o infulecase leganandu-se usor pe banca, cand o umbra se profila in fata ei. Ridica privirea si-l recunoscu imediat pe baiatul de mai devreme... Il privi fara sa zica nimic o vreme, mestecand in liniste, pana cand considera ca putea inghiti, apoi vorbi.
- Nu-mi spune: si tie ti-ar prinde bine ceva cald de mancare, nu? chicoti si ii intinse ce mai ramasese din sandvich-ul ei. Eu m-am saturat. motiva rapid si intari afirmatia cu un zambet.
Ceva ii dadea fiori la acest baiat, de parca nu era tocmai de bun augur sa stea de vorba cu el, dar tocmai asta il facea si mai interesant, la urma urmei...
Mesteca bucata uriasa de sandwich pe care o infulecase leganandu-se usor pe banca, cand o umbra se profila in fata ei. Ridica privirea si-l recunoscu imediat pe baiatul de mai devreme... Il privi fara sa zica nimic o vreme, mestecand in liniste, pana cand considera ca putea inghiti, apoi vorbi.
- Nu-mi spune: si tie ti-ar prinde bine ceva cald de mancare, nu? chicoti si ii intinse ce mai ramasese din sandvich-ul ei. Eu m-am saturat. motiva rapid si intari afirmatia cu un zambet.
Ceva ii dadea fiori la acest baiat, de parca nu era tocmai de bun augur sa stea de vorba cu el, dar tocmai asta il facea si mai interesant, la urma urmei...
![[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]](http://i238.photobucket.com/albums/ff295/risingstar3110/K-On/KONgirlssleeping-small.jpg)
![[Imagine: chibi_137.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_137.gif)
Ka, chibi-ul lui JavaLeen
Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)