22-09-2008, 10:25 PM
stii, ti-am mai spus si in postul anterior, chiar incepi sa te ridici la nivelul uni profesionist, adica stiu cam cum arata un sig cand incepi sa-l faci, doar ca la tine merge continuat, dar fiind la inceput inca nu ai invatat destule efecte pentru asta. Lucrezi bine, chiar foarte bine pentru inceput 
1) aici chiar m-ai uimit. Folosesti c4d? E foarte bine pentru inceput, dar cum ai spus si tu, e inca simplu. Aici ti-as putea sugera cateva efecte, la forma in care l-ai adus tu pana acum e chiar foarte bine, dar nu sunt in stare ca m-as simtii ca si cum as face eu sig-ul. La un sig in acest stil ai putea incerca sa te joci cu contrastul , luminozitatea personajelor, ceva c4d pentru a da un "efect" ,oarecum, SF si pentru a arata mai bine.
2) nu pot sa-mi dau seama ce ai incercat
, dar, acele dungi, sau ce or fi, de pe sig, scad considerabil calitatea lui, cel putin, privind, nu-ti dai seama ca e ceva "desupra" ci ca sig-ul nu are calitate buna.
orcum, te felicit pentru lucrarile tale

1) aici chiar m-ai uimit. Folosesti c4d? E foarte bine pentru inceput, dar cum ai spus si tu, e inca simplu. Aici ti-as putea sugera cateva efecte, la forma in care l-ai adus tu pana acum e chiar foarte bine, dar nu sunt in stare ca m-as simtii ca si cum as face eu sig-ul. La un sig in acest stil ai putea incerca sa te joci cu contrastul , luminozitatea personajelor, ceva c4d pentru a da un "efect" ,oarecum, SF si pentru a arata mai bine.
2) nu pot sa-mi dau seama ce ai incercat

orcum, te felicit pentru lucrarile tale