28-12-2020, 02:30 PM
(22-12-2020, 09:02 PM)NightRider A scris: Dacă structura unui forum nu e cu nimic diferită față de modul în care am ajuns să comunicam online pe platforme de social media cum e Facebook-ul, atunci n-am experimentat nici pe departe același lucru când forumurile încă zici că erau un trend.
N-o să mai stau să elaborez.
Salutare si sarbatori fericite !
Nu mai folosesc facebook de mult, contul e inactiv, pe langa faptul ca am cerut sa fie sters, chiar si dupa 3 ani primesc mesaj ca "prietenii mei ma cauta"
Sincer ai incercat si alte platforme care au continut diversificat ?
De exemplu am folosit WT.Social un an de zile, pe langa faptul ca e o retea de socializare special pentru jurnalisti, nu prea e adaptat folosirii. pe scurt se posteaza greu si ciudat din punctul meu de vedere.
In afara de facebook ai incercat (mewe .. si daca da ce nu ti-a placut?) ko-fi , kakao.story, liveblog, pintrest, .
Asta e trendul... gata facebook , bine ai venit discord ... mie lene sa ma uit pe youtube, bine ai venit pe tik-tok.
Oricum istoria se repeta ) si vreau sa spun este faptul ca din cauza noastra a membrilor zup , adecazut forumul... si desigur si a adminilor, care au aceptat asta.
My SNS: Miauti Social Network Sites