(26-10-2020, 02:46 PM)Kagome San A scris: @TLDR nu strica nimanui sa fie amabil.
@Miauti stai relax, nu sunt pedogirl. m-ai judecat greait aici. Sincer, nu prea am mai vazut lume activa pe aici si m-am cam ingrijorat. Credeam ca e mort forumul. Oricum, am revenit prin zona.
Incercam... sa l reinviem. Macar pt timpul liber. Cred ca greseala noastra, din punctul meu de vedere a fost cantitate decat calitate de continut.
Citat:Hi miau miau... Dupa nume pari o pedogirl :v
Daca ai venit sa agati gagii sunt disponibil dupa ora 00:01
Sunt atras de fetele care ma duc la restaurant..
Oricum bine ai venit... Cam bate vantul pe aici majoritatea sunt pe facebuci, minoritatea pe google+ (adica eu)
Astept sa ma inviti la o cina anime.
Nu mai tin minte de ce am zis asa ceva....
@[b][b]Syryus[/b][/b]
Cod:
tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}
De ce imi apare asa ceva ? II de la mine cred... ca si pe forumul meu si alte forumuri imi apare codul respectiv
My SNS: Miauti Social Network Sites