18-09-2008, 02:22 PM
bun deci cateva greseli.... pe care le-am observat (mi-o fost lene sa le scot si pe celalalte)
Ultima oara cand ai ramas ultima oara singura ( alooo ...totusi cred ca nu suna prea bine ... O.o' ultima oara cand ai ramas ultima oara singura )
Poate ca fetele de varsta ta sunt la fel de nebuna ca tine ( trebe sa ai grija la acord)
prietene pe cari ti le’ai putea dori vreodata ( pe cari ??? o.O totui ce inseamna )
in afara de greselile muuulte de exprimare .... ficul e destul de dragut.... sa ai mai mare grija la cum scri si sa recitesti ficul inainte de al posta....:p
ideea e destul de originala ... si deabea astept continuarea...:P
Ultima oara cand ai ramas ultima oara singura ( alooo ...totusi cred ca nu suna prea bine ... O.o' ultima oara cand ai ramas ultima oara singura )
Poate ca fetele de varsta ta sunt la fel de nebuna ca tine ( trebe sa ai grija la acord)
prietene pe cari ti le’ai putea dori vreodata ( pe cari ??? o.O totui ce inseamna )
in afara de greselile muuulte de exprimare .... ficul e destul de dragut.... sa ai mai mare grija la cum scri si sa recitesti ficul inainte de al posta....:p
ideea e destul de originala ... si deabea astept continuarea...:P
![[Imagine: 20080626090306.jpg]](http://i892.photobucket.com/albums/ac123/BiTCH_StAttUS/20080626090306.jpg)
Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..