15-09-2008, 07:00 PM
Fata a vazut-o pe Ayame care statea legata, si a zambit usor la vederea ei in acest fel.
Adachi, am vesti, noi si prospete. zambi aceasta smecher.
A da, ... pe Eien nu am mai urmarit-o, m-a intampinat Ren ... am fugit sa zic asa de acolo sa nu incep o lupta ... sa ti-l las tie primul sa il initiezi. zambi aceasta.
Pe drum m-am intalnit cu cineva pe care nu l-am cunoscut. Dar Ayame il stie, este un nou membru al clanului "D" ... se nuemste Vypper ... am vorbit cu el ... dar numai dupa aceea mi-am dat seama ca ... face parte din "D" .
Jun se apropie usor de Kaori care statea ca o statuie.
Si ... e numai bun pentru tine .ii spuse roscata in timp ce se indrepta spre Adachi.
OCC: ady :->
Adachi, am vesti, noi si prospete. zambi aceasta smecher.
A da, ... pe Eien nu am mai urmarit-o, m-a intampinat Ren ... am fugit sa zic asa de acolo sa nu incep o lupta ... sa ti-l las tie primul sa il initiezi. zambi aceasta.
Pe drum m-am intalnit cu cineva pe care nu l-am cunoscut. Dar Ayame il stie, este un nou membru al clanului "D" ... se nuemste Vypper ... am vorbit cu el ... dar numai dupa aceea mi-am dat seama ca ... face parte din "D" .
Jun se apropie usor de Kaori care statea ca o statuie.
Si ... e numai bun pentru tine .ii spuse roscata in timp ce se indrepta spre Adachi.
OCC: ady :->
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End