07-01-2016, 10:43 PM
Primul meu anime... wow ce mult a trecut de atunci: 1993 - TVR 1 - Nirusu no Fushigi na Tabi (sau cum au adaptat titlul seriei in romana Minunata calatorie a lui Nils Holgersson). Imi amintesc si acum ca m-a facut sa-mi dea lacrimile de copil cand am vazut in ultimul episod determinarea cu care Nils voia sa-l salveze pe Martin desi si-ar fi dat in vileag secretul ca a fost transformat de catre spiridus si ar fi putut ramane pe veci asa. Si toate aventurile in spatele gascanului alb care a plecat cu gastele salbatice... vulpoiul Smire intotdeauna pus pe razbunare... peripetiile ratacirii lui Nils printre oameni si animalele de la Zoo... o poveste absolut fantastica. Ma uitam fascinat seara de seara la televizorul alb-negru Sirius 207. LOL. Mi-a placut ca l-am putut revedea Minimax si in culori. Pacat ca nu-l mai redifuzeaza. Ca l-as inregistra si l-as urca pe youtube unde-mi place sa gasesc toata seria Viata cu Louie si acum. Fiindca merita urmarita seria asta.
Cred ca al doilea anime a fost Grendizer. Sau oricum... printre primele a fost si asta. Tot TVR 1. Cat de mult iubeam robotul ala. Era un fel de Power Rangers... animat.
Cred ca al doilea anime a fost Grendizer. Sau oricum... printre primele a fost si asta. Tot TVR 1. Cat de mult iubeam robotul ala. Era un fel de Power Rangers... animat.
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071