14-09-2008, 03:06 PM
Mai,sambata eu va ajut cu cea mai mare placere,ma risc ce sa fac..nu prea stiu ce as putea face..eu imi fac tricou cu Zuppy la un magazin banal din cta,.. lu snow ii fac cu mokona negru..nu prea am bani ca as fi facut mai multe..dar o sa incerc sa fac ce pot..depinde cu ce va pot ajuta daca va trebe bani...I don`t know,ceva fonduri? Daca va trebe cateva bucati de ceva fan-made le fac eu..ma gandeam la niste bratari din pastra demolatoare [sau cum i`o zice]am vreo 8 pachete dar nu prea am idei cum sa le fac..o sa mai inerc,daca`mi iese ceva fac pt "staff" si cateva care se cumpara..in limita stocului disponibil,normal ,iar daca gasesc ceva imprimare mai ...ieftina..o sa fac diverse obiecte..
+Bonus,mi`am luat materiale pt pancarda,am lemn,imi mai trebe cuie si`un ciocan...sa`mi ziceti ce sa scriu pe ea
A da si vedeti ca la Nijikon va fi un "templu" asamblat de mine si Snow,pt a plange because CLAMP so..avem idei...mai postez eu daca imi mai trec idei trasnite oricum I`m there with you
[Si pe pancarda ne semnam toti xD,dupaia o ia marina sau cedik acasa ca nu ma mai car cu ea pana la constantza ]
+Bonus,mi`am luat materiale pt pancarda,am lemn,imi mai trebe cuie si`un ciocan...sa`mi ziceti ce sa scriu pe ea
A da si vedeti ca la Nijikon va fi un "templu" asamblat de mine si Snow,pt a plange because CLAMP so..avem idei...mai postez eu daca imi mai trec idei trasnite oricum I`m there with you
[Si pe pancarda ne semnam toti xD,dupaia o ia marina sau cedik acasa ca nu ma mai car cu ea pana la constantza ]