05-08-2015, 04:23 PM
Acum am ajuns si manelist (sau asa mi se pare ca reiese din textul tau). Ce tare. Imi place logica voastra. Adica, daca spui ca e ipocrit sa auzi tot timpul refrenul din start, cand intrebi pe cineva de muzica: ?????eu... stii... fara manele????? si manele totusi sa fie atat de populare... inseamna ca esti manelist? LOL. Great. Adica, refrenul ?????eu nu manele...????? e doar o moda, un cliseu... si cand aud pe cineva ca-l spune e clar ca baga si manele la greu, dar ii e rusine sa recunoasca. Fiindca, iar cliseu: lumea spune ca maneaua e cea mai insalubra muzica. Or... nu cred ca treburile stau chiar atat de simplu! Manelele sunt judecate in alb-negru... restul muzicii e in culori. Deranjant pentru mine. Suspect de multa lume spune ca nu manele, dar manele sunt tot pe val. Nu crezi ca ceva e in neregula?
Ok, deci house. Si tot soiul de muzica asa zis noua. Spuneam de petrecere in general (am inteles, tu esti minora si nu bei alcool... dar sa nu-mi spui ca nu-ti place sa dansezi fiindca nu te cred!). Atunci pentru ce sa-ti bagi in casti sau in boxe niste chestii pentru intrat in transa? Nu va inteleg, oameni buni!
In fine, astea fiind spuse... sedere placuta, ma retrag. LOL
Ok, deci house. Si tot soiul de muzica asa zis noua. Spuneam de petrecere in general (am inteles, tu esti minora si nu bei alcool... dar sa nu-mi spui ca nu-ti place sa dansezi fiindca nu te cred!). Atunci pentru ce sa-ti bagi in casti sau in boxe niste chestii pentru intrat in transa? Nu va inteleg, oameni buni!
In fine, astea fiind spuse... sedere placuta, ma retrag. LOL
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071