18-05-2015, 11:24 AM
Citat:Ma indoiesc ca am mai putea trai fara calculatoare. In momentul de fata spre exemplu nu as putea sub nici o forma sa ma angajez pe un post cu scolarizare fara acces la internet si implicit la un calculator. Ca timp liber da as putea dar viata nu e numai timp liberCe argumentatie slaba! Asta inseamna ca daca nu ar mai exista slujbe pentru studii superioare nu ai mai putea trai? Gata... ai abandona lumea?! De cand pana cand a trai inseamna a avea o slujba pentru oameni cu scoala?!
In plus, dorind un post pentru oameni cu scoala inseamna ca esti de la oras. Ai si tu prin preajma o biblioteca la care s-au instalat computere cu acces la net. Daca doar computerul zici tu ca te ajuta sa-ti gasesti de lucru... poti sa dai si tu pe acolo zilnic macar pana te angajezi... si sa cauti anunturi, sa-ti creezi un CV si alte trebi' din astea... Desi iti zic eu ca mai usor te-ai angaja daca ti-ai crea relatii - nu neaparat pile - decat daca aia vea net. Iar la slujba ai avea net. N-ai nevoie si de el acasa.
Dar poate ca un chelner de la o crarciuma de la tara nu traieste... cine stie?!
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071