Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

EXTRAORDINAR!CITESTE ACUM!SOC!OMG!N-O SA-TI VINA SA CREZI!

Buna si tie. Si da, ai observat bine, nu tolerez mult bullshit.
Sa iti raspund la intrebari : serialele pe care le consider "demne" de vizionat sunt Breaking Bad, House of Cards, Sherlock, Game of Thrones, Penny Dreadful, Hannibal, Skins UK si, mai nou, Umbre, un serial destul de nou romanesc.
Ca genuri de anime...cam tot, bun sa fie. In general nu imi plac cele cu mult fan-service(de ex. in Kuroshitsuji, desi e printre anime-urile mele preferate, cand apar scenele acelea sclipicioase, cu multe culori si brizbrizuri pe fundal sau in Ouran High School Host Club). In prezent, anime-ul meu preferat e Kiseijuu: Sei no kakuritsu(Parasyte) si Tokyo Ghoul. Mi-au mai placut mult si Death Note, Mirai Nikki, Hell Girl, Another, Attack on Titan si Claymore...si Free! , desi slabuta actiune.
Ca sa raspund la cealalta intrebare: Nu, nu am fost nici la Otaku, nici la Nijikon(desi as vrea), dar am avut ocazia si intalnsc cateva persoane "otaku", si um..da. Persoanele alea naspa din clasa.
Oricum, mersi ca ai raspuns aici, si mi-ai urat spor la comentat, mai zis la scris, pentru ca ma gandesc sa scriu un fanfiction, dar nu stiu daca merita....anyway, multumesc din nou ^^
And in that moment, I swear I was angrier than Eren Jaeger

Răspunsuri în acest subiect
RE: EXTRAORDINAR!CITESTE ACUM!SOC!OMG!N-O SA-TI VINA SA CREZI! - de Iskra - 24-03-2015, 11:25 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)