Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

EXTRAORDINAR!CITESTE ACUM!SOC!OMG!N-O SA-TI VINA SA CREZI!

Salutare, Iskra, pare bine sa te cunosc. Interesanta prezentarea ta si mai cu seama motivul pentru care ai ajuns pe forumul nostru, din randurile pe care le-ai scris imi dau seama ca nu esti genul care tolereaza prea mult bullshit din partea celor din jur si preferi sa ramai cu picioarele pe pamant. Imi plac genul acesta de persoane, prin urmare nu vad de ce nu am putea ajunge sa ne intelegem OK. Apropo, nu iti fa griji ca sunt unul din baietii aceia de care ai scris, eu cand vad o fata cu decolteu imi fac bine datoria si ma uit cat se poate de stoic la acesta, nu as vrea sa jignesc fata si sa creada ca il poarta degeaba...hahaha. Sincer, eu nu prea am o imagine in minte cum ar arata un om care nu e interesat de anime-uri, eu cunosc si m-am intalnit cu destula lume din aceasta comunitate si in mare parte majoritatea cand ii vezi par oameni obisnuiti, desigur ca mai sunt si exceptii cu aceia care vor sa iasa in evidenta cu orice pret, dar acestia nu sunt multi.

Daca tot ai pomenit de seriale demne de vizionat, ce ne-ai recomanda sa urmarim? De asemenea, zici ca ai intalnit destui fani anime, sa inteleg ca ai fost la un Otaku sau Nijikon pana acum sau in orasul tau exista o comunitate mare de astfel de fani? Aduc in discutie acest aspect, deoarece in afara de Bucuresti restul userilor se plang ca nu au cu cine sa se intalneasca in zona lor. Si ca tot veni vorba de anime, ce genuri preferi?

Sper sa gasesti ceea ce cauti pe forumul nostru si daca vreodata ai vreo nelamurire sau doar vrei sa discuti cu cineva, foloseste detaliile de contact din profilul meu si discutam. Spor la comentat.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

Răspunsuri în acest subiect
RE: EXTRAORDINAR!CITESTE ACUM!SOC!OMG!N-O SA-TI VINA SA CREZI! - de Romania - 24-03-2015, 05:25 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)