20-02-2015, 06:34 AM
This is an oldie, but a goldie nevertheless. Imi amintesc ca pe vremea cand eram mai mic imi placea sa o ascult ori de cate ori era difuzata la radio, aveam impresia ca era cantata de o fetita de 7 ani, nu de 15 cat avea Venessa Paradis atunci cand a iesit cu aceasta piesa. Habar nu aveam versurile, nici nu prea descifram ce articula ea pe acolo, insa ritmul mai ludic al melodiei ma fermeca. Mare pacat ca a divortat de Johnny Depp, though, faceau un cuplu simpatic. Anyway, nota 9.
O melodie care inseamna foarte mult pentru mine, de fiecare data cand o ascult ma simt resuscitat, am ascultat-o in dese randuri cand mai invatam pentru un examen la 3 dimineata pentru a nu adormi si a ma remotiva sa continui sa studiez, prin urmare o impartasesc aici si cu voi.
O melodie care inseamna foarte mult pentru mine, de fiecare data cand o ascult ma simt resuscitat, am ascultat-o in dese randuri cand mai invatam pentru un examen la 3 dimineata pentru a nu adormi si a ma remotiva sa continui sa studiez, prin urmare o impartasesc aici si cu voi.