25-12-2014, 12:14 AM
Dupa parerea mea, o serie buna ce m-a captivat de la bun inceputul ei. Personajele sunt superb create si aici nu ma refer doar la grafica geniala. Makishima e un geniu malefic ce isi merita titlul. O minte de acel gen nu poate decat sa te fascineze chiar si impotriva vointei tale. Nu am cum sa neg faptul ca modul sau de a gandi are o logica aproape impenetrabila. Si daca cineva ar gasi un punct slab, acela ar fi Kougami si catre final, Akane. Vorbind de ei, cei doi fac o echipa remarcabila. Pacat de faptul ca nu am reusit sa ii vedem mai mult in actiune, rezolvand diferite cazuri. Citatele mentionate de personaje imi fac o pofta de citit. Cat despre Sybil, daca ar exista o alegere, o sansa la ea, nu as fi de acord cu un sistem de acest gen. Motive sunt destule, unul dintre ele si anume revolta celor ce au coeficientul de criminalitate peste medie, adica peste 100 daca am inteles bine. Si mai sunt curioasa de unele aspecte: Daca Makishima nu ar fi putut sa isi controleze acest coeficient, cat de mare ar fi? Si de asemenea, care ar fi cel mai mare coeficient? Am vazut si de peste 400 si anume Rikako Ouryou si trebuie sa mentionez, crimele ei au fost cat se poate de artistice, dar ca sa revin, Makishima ar fi avut cel mai inalt numar? Anyway.
Sunt curioasa de sezonul doi si am sa il vizionez cu siguranta.
Sunt curioasa de sezonul doi si am sa il vizionez cu siguranta.