04-10-2007, 09:54 PM
Meredith astepta rabdatoare ca fata sa termine sa se mai zgaiasca la ea. Incepea sa se intrebe daca nu cumva ajunses intr-o tara straina sau fata era straina. Dar i se raspunse in limba eii, pana la urma, asa ca rasufla usurata, asezandu-se cu bagare de seama. Scopul initial pentru care se hotarase sa ramana in gara inca mai era in mintea ei. Ca pentru a da impresia ca nu se simtea urmarita, Meredith incepu sa vorbeasca fetei. De fel nu era atat de prietenoasa, dar atunci cand asta era o parte din ceva ce-si pusese in minte...
"Esti de pe aici? Eu de-abia am coborat, intamplator, ca mi s-a parut interesanta gara... si am zis sa vad ce altceva mai e de vazut..."
Vorbea mai mult ca sa dea impresia ca incerca sa-si gaseasca un ghid, mai degraba decat o scuza pentru a inspecta zona. Si cum statea asa, ochii ii alunecara spre acoperis, unde o putu recunoaste pe fata din tren. Nu putu sa nu se intrebe ce anume o putuse determina sa se urce tocmai intr-un asemenea loc bizar, dar reusi sa-si dea seama ca ea era cea care o privea. Se incrunta, intrebandu-se cum s-o dea jos de acolo.
"Esti de pe aici? Eu de-abia am coborat, intamplator, ca mi s-a parut interesanta gara... si am zis sa vad ce altceva mai e de vazut..."
Vorbea mai mult ca sa dea impresia ca incerca sa-si gaseasca un ghid, mai degraba decat o scuza pentru a inspecta zona. Si cum statea asa, ochii ii alunecara spre acoperis, unde o putu recunoaste pe fata din tren. Nu putu sa nu se intrebe ce anume o putuse determina sa se urce tocmai intr-un asemenea loc bizar, dar reusi sa-si dea seama ca ea era cea care o privea. Se incrunta, intrebandu-se cum s-o dea jos de acolo.
![[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]](http://i238.photobucket.com/albums/ff295/risingstar3110/K-On/KONgirlssleeping-small.jpg)
![[Imagine: chibi_137.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_137.gif)
Ka, chibi-ul lui JavaLeen
Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)