Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Zbucium

Partea II - 6 luni mai tarziu

Naruto P.O.V
-O sa intarziii in seara asta, nu ma astepta. Da, a iesit bine. Nu,nu, e totul ok. Da,am o cina cu niste posibili parteneri. In legatura cu transporturile,ti-am povestit zilele trecute. Te pup. Somn usor. Si sa nu iti uita medicamentele.
Asteptam sa ajung cat mai repede la Neji. Daca traficul nu ar fi fost asa rau, eram deja in bratele lui, asteptand mancarea sa se incalzeasca. In schimb sunt blocat intr-o intersesctie de mai bine de 10 minute si incep sa cred ca nu o sa scap prea repede. Ma intreb ce mi-a pregatit. A spus ca e o surpriza.
-Inainteaza odata! Altfel ramanem blocati iar.
Fara sa-mi dau seama, coada din fata mea disparuse, iar soferii ma claxonau nervosi, injurandu-ma. Ma mai desparteau doua blocuri. Un bloc. Etajul sapte, apartamentul 8.O usa neagra si un miros intepator de mancare.
-Am ajuns!Neji,unde esti?
-In bucatarie, ca de obicei. Si descalta-te, abia am facut curat.Nu-ti mai arunca papucii la intamplare.E valabil si pentru haine.
Mi-am aruncat sacoul pe jos, fara sa tin cont de vociferatiile satenului.Am traversat holul ingust, incercand sa nu alunec pe parchetul mult prea lustruit.Cand am facut stanga spre bucatarie,am alunecat.
-Naruto,ai grija. O sa faci o gaura in perete daca ai sa cazi de fiecare data cand vii in acelasi loc.Acum inchide usa dupa tine, si-asa miroase toata casa din cauza sosului asta.
Neji purta niste pantaloni albastri de panza topita, cu un tricou bej cam spalacit.Avea un sort alb,stropit cu tot felul de sosuri si feluri de mancare, iar parul,mai lung acum,si-l stranse cu doua ace intr-un coc lejer, in varful capului. Era transpirat si avea fata rosie de la caldura. Toata bucataria era plina de cratite si cani, fiecare cu cate ceva.
-De ce arata in halul asta?
-Am incercat sa fac mancare turceasca. M-am ganditcate-ai plictisit de aceleasi meniuri, asa ca in fiecare seara o sa avem feluri traditionale din alte tarfi.Am inceput mai devreme ca de obicei, doar ca se fac destul de greu si nu am reusit sa termin.Imi pare rau. Mai poti astepta jumatate de ora?Ignora toata harababura asta, o sa strang maine.Azi mancam in sufragerie.Stiu, asteapta-ma acolo. Am sa iti aduc ceai.
-Ceai?Nu sunt tocmai genul care sa bea ceai.
-Nu conteaza.Asta e traditional.In plus, stii ca nu imi place cand bei alcool. Nu-ti face bine.
Am stat cu el pana a terminat de gatit totul.Ca de obicei, i-am povestit tot ce am facut la servici, inclusiv ce mancasem la pranz.
-Cred ca trebuie sa iti pregatesc si pachetul de acum incolo. Ai sa te imbolnavesti doar cu fast food. Uite, gusta.Ce crezi?
Sufla intr-o lingura de lemn,dandu-mi sa gust...ceva ros.
-Aaa,e iute.Iute,iute,iute.
-Bun. Inseamna ca a iesit. Bea ceai.O sa iti treaca.
-Chiar daca nu vreau sa recunosc, e foarte bun.Poti sa imi mai pui un pahar?Si apropo, de ce sunt asa mici?Lasa-ma sa ghciesc.Sunt..
-Traditionale.
-Ar trebui sa te faci bucatar.
-Dar eu vreau sa gatesc doar pentru tine.
O spuse repede, apoi se intoarse inapoi spre aragaz. Se invarti de cateva ori prin bucatarie,cautand bolurile transparente.Imi evita privirea.
-Asta cauti? Uita-te la mine.Neji, te-ai inrosit.
-E cald.
-Si urechile?
Mi-am pus maa dreapta pe talia lui, in timp ce stanga cu stanga ii maingaiam obrazul. L-am sarutat pe ochi, pe frunte, strangandu-l tot ma tare .Isi ridica capul, lipindu-si buzele de coltul gurii mele.Era modul lui de a-mi cere sa il sarut. Adorabil. Desi eram impreuna de jumatate de an, desi o luam atat de incet, inca era timid cand venea vorba despre asta. Uneori aveam impresia ca ii este frica.Felul in care isi punea palma peste pieptul meu, lansandu-ma mereu sa controlez situatia..vroia sa il protejez.De cine?
-Hai..hai la masa. Asteapta in sufragerie.
-Nu vrei ajutor?Stii, nu trebuie sa fie totul aranjat de fiecare data cand vin. Poate ar trebui sa te mai odihnesti.
-Dar imi place.Si..cum nu m-ai lasat sa imi iau o slujba,mcar atat pot face.Uneori as vrea..nimic.Nu conteaza.
Ma impinse spre hol,inchinzand usa. Mi-am aruncat si cravata in alt colt, stranduindu-ma sa nu cad inca o data. Sufrageria noastra suferise si ea tranformari.In coltul din stanga, langa geam, era o masuta joasa de lemn cu doua pahare micute(evident,pentru ceai) si perne de catifea de jur imprejur.Langa sofaua neagra statea un covor persan alb.Biblioteca fusese reordonata si redecorata cu tot felul de plantute uscae.
-Miros frumos.De asta le-am pus.Stai jos.
In cateva minute, Neji umplu masa cu diferite feluri de mancare, povestindu-mi depsre fiecare in parte.De fiecare data cand gustam ii spuneam cat de delicios este si atunci zambea, inrosindu-se pana la urechi.Il tachinam rugandu-l sa ma hraneasca.As fi vrut sa pot fi in stare sa renunt la Sasuke si sa pot veni, in fiecare seara la Neji, crezandu-ma acasa.
-Pari ingrijorat.E totul in regula?
-Hai sa facem o baie.
-Am sa iti pregatesc apa.Intre timp, incearca desertul.
-Neji,am vrut sa spun amandoi.
L-am prins de mana inainte sa se retraga, tragandu-l peste mine.Isi lasa capul pe umarul meu, stiind ca e inutil sa mi se impotriveasca.
-In costum de baie?Nu ma poti refuza.
Ma saruta pe obraz, apoi fugi in baie.Cand am mers dupa el, purta doar niste boxeri bej ce contrastau cu pielea lui alba. Nu ma auzise cand am intrat, fiind prea concentrat din cauza spumantului si a sarurilor de baie. I-am dat parul intr-o parte, incercand sa nu-l sperii, saruntandu-l usor pe gat.
-Mmai bine am stinge lumina...
-Vrei sa facem baie pe intuneric?Asta e foarte pervers din partea ta Neji. Descopar o noua latura.
Am intrat in apa amandoi, fara sa-i dau drumul la mana. Cada era prea mica si inevitabil, unul din noi trebuia sa stea in bratele celuilat.Mi-am trecut mana dupa capul lui, rezemandu-se pe pieptul meu, cu un picior peste picioarele mele.
-Ce-a fost cu tine cand ai cumparat sare de baie roz?
-Miroase frumos.Si coloreaza si apa.Nu-ti place ?
-Atata timp cat esti si tu dezbracat in apa asta, nu conteaza ce culoare are.
-Intotdeauna spui ceva de genul asta.Naruto, poti ramane aici in noaptea asta?
-Asta si intentionam sa fac.

Răspunsuri în acest subiect
Zbucium - de milu_hinata - 22-08-2014, 04:39 PM
RE: Zbucium - de milu_hinata - 25-08-2014, 11:51 AM
RE: Zbucium - de milu_hinata - 01-09-2014, 02:19 PM
RE: Zbucium - de Acetyl - 07-09-2014, 02:57 AM
RE: Zbucium - de milu_hinata - 08-09-2014, 02:14 PM
RE: Zbucium - de Acetyl - 08-09-2014, 06:04 PM
RE: Zbucium - de milu_hinata - 09-09-2014, 11:00 AM
RE: Zbucium - de Hallucinogen - 11-09-2014, 10:18 AM
RE: Zbucium - de NightForever - 11-09-2014, 11:12 AM
RE: Zbucium - de milu_hinata - 11-09-2014, 04:08 PM