03-09-2014, 09:57 AM
I effin' hate to admit this but I this is my guilty pleasure. I am way past that deep dark emo edgy faze, but Evanescence will always remind me of my highschool years. Not that there's anything good to remember from my highschool years. I always get nostalgic and I still know most of their lyrics and to my neighbors' exasperation I still sometimes sing along.
As putea sa fac o lista cu o tona de melodii pe care inca mi le amintesc, dar My Immortal cu siguranta e pe locul I. Melodia aia m-a ajutat sa trec peste ceva tragic si foarte nasol si multa vreme dupa am continuat sa plang de fiecare data cand o auzeam. Pana intr-o zi cand am cantat-o la karaoke cu un prieten. De atunci am cantat-o (cu vocea mea minunata de spart termopane) de fiecare data cand am avut ocazia.
TL;DR: guilty pleasure, still like them.
As putea sa fac o lista cu o tona de melodii pe care inca mi le amintesc, dar My Immortal cu siguranta e pe locul I. Melodia aia m-a ajutat sa trec peste ceva tragic si foarte nasol si multa vreme dupa am continuat sa plang de fiecare data cand o auzeam. Pana intr-o zi cand am cantat-o la karaoke cu un prieten. De atunci am cantat-o (cu vocea mea minunata de spart termopane) de fiecare data cand am avut ocazia.
TL;DR: guilty pleasure, still like them.
![[Imagine: autumncopy.png]](http://i108.photobucket.com/albums/n1/kagome_darkangel/autumncopy.png)
"Se spune ca de la viata trebuie mai intai sa iei, apoi sa platesti. Unii au luat fara sa plateasca, in schimb eu am platit fara sa iau nimic."