26-08-2014, 10:43 PM
Pentru inceput, nu cred in muzica veche. Exista muzica ce a incantat multa lume acum multi ani si exista muzica ce o face acum, dar sa spui ca o melodie e veche nu are sens. Nu conteaza acum cati ani a fost lansata, cat timp isi face treaba e muzica, e arta si arta nu are varsta. Am mai auzit de multe ori persoane ce nu asculta o melodie pentru ca e "expirata", asta ca sa folosesc un limbaj folosit de acele persoane. Anyway, moving on. Asa cum si acum treizeci de ani au existat melodii ce nu aveau prea multe versuri si cele ce existau nu erau pline de metafore si figuri de stil asa gasim si astazi acest gen de melodii. Si iarasi, atunci existau si melodii intense, asa cum gasesti si astazi. Trebuie doar sa iti extinzi orizonturile si ai sa fi uimit de cat de multe gasesti. Sunt perioade in care am prefera sa ascultam o balada si in alte zile vrem sa ne distrugem timpanul pe dubstep. Unii apreciaza versurile si vocea, altii ritmul, altii vocea, pentru unele persoane daca versurile nu semnifica ceva important nu prefera acea melodie. Si iarasi, asta nu e muzica, propozitia aceasta ma da peste cap. Bineinteles ca e muzica, atata timp cat cineva o asculta, se regaseste in ea si o prefera in fata altor melodii. Vorbeste pentru tine si in numele tau asa cum ar trebui sa facem toti deoarece gusturile noastre difera de la cer la pamant. Sunt pro pentru ca ador muzica si nu sunt singura si oricat de comerciala ar fi, atata timp cat ma distreaza, ma relaxeaza sau ma face sa ma simt bine in general imi e preferata.