26-08-2014, 11:05 AM
Nu pot sa nu remarc ironia faptului ca the OP este impotriva muzicii din zilele noastre, while having a Lana Del Rey signature. Trecand la subiect, mie una imi place. Si admit cu usurinta ca imi place mult mai mult ca muzica veche, pentru simplul fapt ca o pot trai mai bine, o pot intelege mai bine. Da, da, muzica buna e universala, dar asta mi-e mie mai aproape de sufletel in momentul de fata. Am descoperit atatea formatii si melodii noi in ultima vreme, incat mi-e imposibil sa fac o categorizare a muzicii. Comerciala e cea pe care o auzi toata ziua la radio? E relativ. Depinde de ce radio asculti, depinde in ce tara te afli, depinde de preferintele tale. Am ajuns intr-un moment in care posibilitatile sunt nenumarate. Nu mai exista un singur program tv de muzica sau un singur post de radio, exista numeroase si sunt destul de diversificate. Asa ca nu iti place muzica pe care o numesti comerciala? Schimba postul.
Personal, tind sa fiu de acord cu @Solomon Grundy la faza cu toleranta in continua crestere. Am ascultat in ultimii ani chestii pe care nu credeam vreodata ca le voi asculta si am dansat pe altele si mai si. Nu mi le-am pus eu acasa, de buna voie, ca sa treaca vremea, ci s-a intamplat sa nu am de ales, ba la petreceri, ba la iesiri etc. And you know what? They weren't as bad. Singurele pe care nu le suport de nicio culoare sunt manelele (sau excesul lor, pentru ca la o manea, doua, rezist, m-am calit) si remix-urile. Remix-urile alea house, de auzi numai BUM BUM BUM si iti piere tot cheful de dans. In rest, muzica din ziua de azi e absolut lovely ^^ De la rock-ish stuff, la chestii chill and slightly indie, eu una sunt multumita si sunt cu siguranta o sustinatoare a ei. Muzica buna exista, trebuie numai sa iesi putin din confortul (sau disconfortul) a ceea ce ti se da pe tava, iar sa schimbi un post nu e chiar asa de greu (plus, there's the internetz).
Personal, tind sa fiu de acord cu @Solomon Grundy la faza cu toleranta in continua crestere. Am ascultat in ultimii ani chestii pe care nu credeam vreodata ca le voi asculta si am dansat pe altele si mai si. Nu mi le-am pus eu acasa, de buna voie, ca sa treaca vremea, ci s-a intamplat sa nu am de ales, ba la petreceri, ba la iesiri etc. And you know what? They weren't as bad. Singurele pe care nu le suport de nicio culoare sunt manelele (sau excesul lor, pentru ca la o manea, doua, rezist, m-am calit) si remix-urile. Remix-urile alea house, de auzi numai BUM BUM BUM si iti piere tot cheful de dans. In rest, muzica din ziua de azi e absolut lovely ^^ De la rock-ish stuff, la chestii chill and slightly indie, eu una sunt multumita si sunt cu siguranta o sustinatoare a ei. Muzica buna exista, trebuie numai sa iesi putin din confortul (sau disconfortul) a ceea ce ti se da pe tava, iar sa schimbi un post nu e chiar asa de greu (plus, there's the internetz).
Thank you, Geesushi! ^-^
"these are the days that must happen to you"