Cand intrati in bucatarie incendiati casa?
Din fericire nu mi s-a intamplat vreodata sa fiu macar aproape de a incendia casa, asta deoarece am fost invatat de mic ca nu e bine sa te joci cu focul, asa ca il iau cat se poate de in serios si nu il scap din ochi XD.
Ati avut vreodata peripetii cu gatitul?
M-am mai taiat de cateva ori la deget cu taisul de la cutit sau ars la mana, deoarece nu am folosit o carpa sau o manusa sa iau mancarea de pe aragaz crezand ca s-a racit si am mai varsat ocazional apa din cratita pe jos, dar nimic prea extravagant, gen sange pe faianta, mancare facuta scrum (desi mi s-a mai lipit in cateva randuri de fundul oalei) etc. .
V-ati taiat vreodata mai grav cu cutitul?
Nu stiu ce se intelege prin grav, de taiat o vena din greseala la mana sa imi tasneasca din ea sangele ca Vezuviu nu mi s-a intamplat Slava Domnului , de obicei au fost taieturi minore in care hemoragia se termina in maxim 30 minute dupa ce puneai o compresa. Din pacate am o cicatrice mica care mi-a ramas de la o taietura pe partea posterioara a degetului mare de la mana stanga cand incercam sa tai niste legume, dar are vreo 3 mm, de-abia se vede.
Care este mancarea voastra favorita?
Daca excludem dulciurile, prajiturile etc., mancarea mea preferata ar fi mamaliga cu branza si smantana: traditional romanesc, usor de preparat (asta daca cumperi branza si smantana din comert), tine de foame si foarte gustos. Ce poti sa iti doresti mai mult? Mai imi plac foarte mult salatele de vinete, beouf si orientala .
Credeti ca gatitul poate fi considerat o forma de a reduce stresul?
Cu siguranta, atata timp cat este facut din pasiune si nu uiti sa te distrezi facand asta, nu vad de ce nu ar putea fi, mai ales ca spre deosebire de alte hobby-uri gatitul chiar este ceva palpabil de care chiar poti sa te bucuri la sfarsit cand gusti din ce ai creat .
Din fericire nu mi s-a intamplat vreodata sa fiu macar aproape de a incendia casa, asta deoarece am fost invatat de mic ca nu e bine sa te joci cu focul, asa ca il iau cat se poate de in serios si nu il scap din ochi XD.
Ati avut vreodata peripetii cu gatitul?
M-am mai taiat de cateva ori la deget cu taisul de la cutit sau ars la mana, deoarece nu am folosit o carpa sau o manusa sa iau mancarea de pe aragaz crezand ca s-a racit si am mai varsat ocazional apa din cratita pe jos, dar nimic prea extravagant, gen sange pe faianta, mancare facuta scrum (desi mi s-a mai lipit in cateva randuri de fundul oalei) etc. .
V-ati taiat vreodata mai grav cu cutitul?
Nu stiu ce se intelege prin grav, de taiat o vena din greseala la mana sa imi tasneasca din ea sangele ca Vezuviu nu mi s-a intamplat Slava Domnului , de obicei au fost taieturi minore in care hemoragia se termina in maxim 30 minute dupa ce puneai o compresa. Din pacate am o cicatrice mica care mi-a ramas de la o taietura pe partea posterioara a degetului mare de la mana stanga cand incercam sa tai niste legume, dar are vreo 3 mm, de-abia se vede.
Care este mancarea voastra favorita?
Daca excludem dulciurile, prajiturile etc., mancarea mea preferata ar fi mamaliga cu branza si smantana: traditional romanesc, usor de preparat (asta daca cumperi branza si smantana din comert), tine de foame si foarte gustos. Ce poti sa iti doresti mai mult? Mai imi plac foarte mult salatele de vinete, beouf si orientala .
Credeti ca gatitul poate fi considerat o forma de a reduce stresul?
Cu siguranta, atata timp cat este facut din pasiune si nu uiti sa te distrezi facand asta, nu vad de ce nu ar putea fi, mai ales ca spre deosebire de alte hobby-uri gatitul chiar este ceva palpabil de care chiar poti sa te bucuri la sfarsit cand gusti din ce ai creat .